Вчителем року на Закарпатті стала вчителька Ужгородського ліцею «Лідер» Христина Ярема

У кожному місті чи селі Закарпаття є успішні люди, які багато роблять на благо та процвітання області. Газета ЯСНО завершує рік із премією «Люди року», аби відзначити видатних людей у різних галузях. Хто вони, що зробили для процвітання нашого краю у 2020 році? Отже, представляємо вам переможців у різних номінаціях. Їх у цьому році буде два десятки.

Вчителем року на Закарпатті стала вчителька Ужгородського ліцею «Лідер» Христина Ярема

Карантин позначився не лише на дорослих, але й на дітях. Освіта у карантинному 2020 році зазнала важливих змін. Діти змушені були вчитись працювати самостійно, а вчителі – давати дистанційні уроки. У цьому плані легше було молодим. І Христина Ярема зробила це настільки добре, що її запросили до важливого проєкту – «Всеукраїнська Школа Онлайн». Ця сучасна платформа створювалася не тільки для навчання під час карантину, насамперед вона – інструмент, який можна використати у звичайному режимі, де подано цікавий відеоурок, конспект та тестові завдання для учня. Христина Ярема – людина, яка не боїться роботи і не знає вихідних.

Під час весняного карантину вчителька започаткувала проєкт на своєму YouTube- каналі “Лаконічні уроки з української мови”. А в листопаді їй запропонували долучитися до Всеукраїнської школи онлайн.

Повний список імен переможців премії «Люди року» надруковано у газеті ЯСНО.

ЗакарпатПост