Троє закарпатців попалися на збуті наркотиків

За обвинуваченням у збуті психотропів судитимуть трьох мукачівців

Прокурором Закарпатської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо трьох жителів Мукачева, які, ймовірно, займалися збутом психотропних речовин на території області.

Всього до групи зловмисників входили четверо закарпатців – два організатори та два виконавці. У липні 2020 року їх протиправну діяльність викрили правоохоронці. Особам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України. 

Під час обшуків у помешканні, яке чоловіки орендували в Ужгороді, правоохоронці виявили метамфетамін та значну суму готівки в національній та іноземній валютах. У ході проведення негласних слідчих дій зафіксовані і неодноразові факти збуту закарпатцями психотропів.

Наразі матеріали провадження щодо трьох фігурантів скеровано до Мукачівського міськрайонного суду. Один із організаторів все ще перебуває у розшуку.

Слідство здійснювали працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Закарпатській області, оперативний супровід – співробітники обласного управління СБУ. Процесуальне керівництво забезпечують прокурори Закарпатської обласної прокуратури, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури .

ЗакарпатПост