Відома модель жорстоко проткнула ножем чоловіка після того як він привів додому дівчину і почав із нею фліртувати

Модель VOGUE вбила свого чоловіка, вдаривши його ножем у серце, після того як він привів дівчину додому з бару та почав загравати з нею, пише газета ЯСНО.

Після смерті 28-річного Сергія Попова 26-річній Лілії Судакові загрожує до 15 років в’язниці, але її мати стверджує, що він був жорстоким партнером і дочка діяла з метою самозахисту.

Повідомляється, що модель, яка з’явилася на обкладинці російського Vogue та в журналах Італії, Китаю та Японії, зізналася у вбивстві.

Кажуть, що вона спочатку сказала слідчим, що зарізала Попова, з яким прожила чотири роки, під час сварки, викликаної ревнощами через його флірт із іншою жінкою.

Після ножового поранення вона негайно викликала «швидку допомогу» – і Попов був доставлений до лікарні, але згодом він помер.

Судаковій висунули звинувачення у вбивстві та утримували під вартою протягом двох місяців.

Але її мати Ірина Судакова, 48 років, стверджує, що модель, яка славиться своїм натуральним імбирним волоссям, давно стала жертвою домашнього насильства і  діяла в якості самозахисту, коли зарізала чоловіка.

Вона розповіла газеті «Комсомольська правда», що п’яний Попов привів додому жінку, з якою познайомився в барі, і очікував, що дружина готуватиме їм.

Він схопив її за волосся і вдарив ногою по ногах, переконує мати, посилаючись на іншого свідка в квартирі. Потім він відступив, але повернувся, коли вона різала овочі для салату.

«Він схопив її за волосся, – сказала Ірина Судакова. – В цей момент вона відмахнулася від нього і випадково встромила в нього ніж. Це був нестримний імпульс, тож спочатку вона вважала, що рана серця є просто розрізом на тілі».

Жінка переконує, що зайшла на кухню в той момент і сама бачила, як усе відбувалося.

 «Моя дочка вся тремтіла. Лілія – жертва, це була самооборона. Це була така хвора любов. Усе сталося випадково», – запевняє вона.

Також Ірина наголошує, що її зять був розумним, комп’ютерним генієм, але алкоголіком і зарозумілим снобом.

Вона також стверджувала, що Попов неодноразово бив Лілію, коли був п’яний, і вона була свідком побиття доньки.

«У той день Ліля була абсолютно тверезою, – запевнила вона, стверджуючи, що російське законодавство упереджене у питаннях домашнього насилля.

«Тут самозахист розглядається лише тоді, коли чоловік кидається на вас із сокирою, – сказала Ірина. – Те, що він раніше її бив, що він був деспотом, це нікого не турбує. Нюанси ніхто не враховує. Вона не прицілювалась ножем. Вона зробила це випадково. Я не знаю, як моя дочка буде жити, знаючи про те, що вона зробила. Вона вразлива, це її зведе з розуму. Сподіваємось, є шанси на мінімальний умовний термін, оскільки це все настільки несправедливо».

Подруга моделі, стилістка Кароліна Павловська, також сказала, що Лілія стала жертвою жорстокого поводження.

«Це була розбита дівчина з гарною зовнішністю, але порожнечею всередині», – сказала Павловська.

ЗакарпатПост