Сьогодні на Святвечір я запросила до себе в гості колишню невістку, а синові заборонила приходити

Сьогодні на Святвечір я запросила до себе в гості колишню невістку, а синові заборонила приходити. Варю кутю, накриваю стіл і чекаю в гості свою улюблену невістку з дітьми. Внукам я напекла пампухів і купила подарунки. Нехай колядують у мене і звеселяють душу. Я точно знаю, що скільки можу, стільки буду допомагати їм

От готую вечерю сьогодні і не можу стриматися, я покликала на вечерю свою колишню невістку з онуками, а власному синові сказала, щоб не приходив. В принципі, я його давно попередила, ще коли він розлучався, що іншої невістки я не прийму – у мене буде тільки одна невістка, і це Олеся.

Син розлучився п’ять років тому. Треба сказати, з його боку це було дуже негарно, адже Іван пішов до іншої жінки, коли молодшій дитині було кілька місяців від народження, пише ukrainians.today/

Перед цим, як водиться, досить тривалий час вішав дружині локшину на вуха. Поки Олеся з двома дітьми на руках крутилася як білка в колесі, син пропадав «на роботі», а насправді проводив час з іншою. А потім «ця його дівчина» поставила питання руба – і син зробив остаточний вибір. Зібрав валізи і переїхав, залишивши дружину з двома дітьми і турботами про них.

Я з самого початку в цій ситуації стала на бік Олесі. Син поступив непорядно. Мені за нього соромно. Кинув дітей! Ну так, аліменти платить, але що з того? Дітям не аліменти потрібні, а батько і нормальна повна сім’я!

Але син мене не послухав і рік тому вони офіційно зареєстрували відносини. Всі думали, в тому числі і мій син, що вже після цього я зміню гнів на милість і почну нормально спілкуватися з новою невісткою, але не дочекаються. У них недавно народилася спільна дитина, але навіть цей факт не змінив моєї думки.

Мої онуки – це діти Олесі. Ніяких інших онуків мені не треба. Я йому це прямо так і сказала. Син залишається сином! Я йому сказала – якщо прийде один, ласкаво прошу. Але сам, без своєї нової пасії. Але син відмовляється приходити сам, то ж свято я проведу з невісткою і внуками.

З Олесею і її дітьми у мене дійсно чудові стосунки. Ми разом зустрічаємо свята, часто телефонуємо один одному, буваємо часто один у одного в гостях. У Олесі ніякого особистого життя, вона вся в дітях. Судячи з усього, чоловіків вона собі і не шукає, живе заради дітей.

А як, як бабуся, активно допомагаю у вихованні онуків: беру їх до себе, дарую подарунки, допомагаю з розвезенням по гурткам-секціях. Шкода мені Олесю, вона мені як рідна донька за ці роки стала. Її батьки далеко, за 600 кілометрів, то ж допомогти їй нічим не можуть. І ще й мій син таке втнув.

Одним словом, варю кутю, накриваю стіл і чекаю в гості свою улюблену невістку з дітьми. Внукам я напекла пампухів і купила подарунки. Нехай колядують у мене і звеселяють душу. Я точно знаю, що скільки можу, стільки буду допомагати їм.

Всім веселих свят! З Різдвом!

Фото ілюстративне

ЗакарпатПост