Вчора вранці ужгородку пограбували прямо перед власним будинком. ФОТО. ВІДЕО

Вчора7 січняблизько 6ої години ранку на лінію «102» надійшов дзвінок від ужгородкияка повідомила, що її пограбували.

Подія трапилася на вулиці Заньковецької в обласному центрі. Потерпіла саме підійшла до під’їзду будинку, в якому проживає, як до неї наблизилися двоє зловмисників – один штовхнув дівчину на землю, інший силою відібрав сумку. Також оперативники з’ясували, що нападники помітили потерпілу біля місцевого магазину, прослідкували за нею до менш людного місця і здійснили свої злочинні наміри.

Вже за кілька годин співробітники кримінальної поліції Ужгорода спільно з працівниками ТОРу затримали одного з нападників – 29-річного ужгородця. Чоловік вже раніше був судимий за вчинення майнових злочинів. 

Слідчі кваліфікували дії зловмисників за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої та вчинений за попередньою змовою групою осіб. 

Наразі затриманого в порядку статті 208 КПК України ужгородця поміщено до ізолятора тимчасового тримання, а щодо його спільника – поліцейські вживають всіх необхідних заходів для його розшуку. 

Обом грабіжникам загрожує до шести років ув’язнення. Слідство у справі триває. 

ЗакарпатПост