В Ужгороді пройшов чемпіонат області з хокею. ВІДЕО

Друге коло закарпатського Чемпіонату з хокею відбулося в Ужгороді. У змаганні взяли участь чотири команди, розповів президент федерації хокею Закарпаття Василь Ябрик. Це “Синевир”, “Спартак”, “Шахтарські барси” та “Ужгородські вовки”.

17-річна Меліса Галас грає в команді “Шахтарських барсів”. Займатися хокеєм дівчина почала близько п’яти років тому. 10 січня її команда зіграла з “Ужгородськими вовками», повідломляє Суспільне.

“Суперники – важка команда. Вони дуже досвідчені, неодноразово були чемпіонами, — розповіла хокеїстка. — Сьогоднішня гра почалася відмінно. Рахунок поки 2:1 (наш гравець закинув шайбу в свої ворота – це невдало), але ми плануємо за другий і третій період відігратися й, можливо, виграти”.

Повболівати за свого внука, який грає в команді “Спартак”, прийшла ужгородка Наталія Лустик. Жінка розповіла: на хокеї розуміється мало, але завдяки онуку вчиться:

“Отримую масу задоволення. Я прийшла додому минулої неділі з попередньої гри і в мене стільки було емоцій! Вони виграли у дуже сильної команди”, — сказала Наталія.

У змаганнях взяли участь 4 команди із Закарпаття, розповів президент обласної федерації хокею Василь Ябрик. За його словами, під час локдауну проводити спортивні заходи дозволено.

“Цей майданчик розташований на відкритому повітрі, тому всі заходи безпеки вжиті. В перших двох колах грають команди одна прости одної. Потім, за підсумками двох кіл, перше місце грає з останнім за вихід у фінал, і друге – з третім. А потім гра йтиме до трьох перемог”, — казав Василь Ябрик.

За його словами, в закарпатському турнірі буде понад 10 ігор. Вони триватимуть щовихідних.

ЗакарпатПост