Чи не той, що облили зеленкою? У Вінниці затримали закарпатця, якого за крадіжки шукали 9 років

Майже дев’ять років житель Закарпаття переховувався від правоохоронців, поки сьогодні вранці не потрапив на очі патрульним на залізничному вокзалі у Вінниці.

Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, під час патрулювання інспектори помітили підозрілого чоловіка й вирішили перевірити його по базі даних.

Закарпатець, який 9 років переховувася, був знайдений у Вінниці

Виявилось, що 37-річний житель Ужгорода з листопада 2012-го року перебуває в розшуку закарпатської поліції за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) КК України.

Тож патрульні передали чоловіка слідчо-оперативній групі та повідомили про нього поліцію Закарпаття. 

Нагадаємо, що днями у Львові облили зеленкою чоловіка, якого затримали на крадіжці.

Звати хлопця Пап Андрій Калманович. Він має столичну прописку, але прізвище на диво відоме на Закарпатті. Скоріш за все, хлопець родом із нашого краю.

10 січня гастролера, який «промишляв» крадіжками з кишень львів’ян, самі ж люди покарали.

Йому облили лице зеленкою. Про це повідомляє Роксолана Лісовська, у соцмережі.

“А ви знали, що цієї зими актуальним є зелений колір (відтінок аптечної зеленки)?. Всім ТАКИМ до лиця. Можливо до Львова дорогу забуде. Щасливої дороги і всього найкращого йому побажаємо”, — йдеться у дописі.

Це не перша крадіжка молодика у Львові. 5 січня він хотів викрасти телефон у дівчини. Тоді його передали у райвідділ поліції, чим закінчилася справа, однак невідомо.

Крім того, хлопця кілька разів затримували за пограбування у Києві. У соцмережі він має сторінку від імені жінки. Та й на вулицях хлопчина нерідко з’являється у жіночому одязі.

Враховуючи, що поліція замалювала обличчя злодія, точно сказати чи це він – не можна, але за рисами дуже схожий.

ЗакарпатПост