Закарпатська ворожіля Циля каже, що 2020 рік був темним і страшним, але 2021 стане світлим і радісним

Закарпатська ворожі ля Циля, яка живе у густих пралісах і складає для газети ЯСНО щотижневий гороскоп, запропонувала для читачів прогноз на 2021 рік. Жінка не лише розуміється на астрології, але й добре знає нумерологію.

Зі її словами, 2020 рік був для неї абсолютно шоковим, хоча вона передбачали негаразди, але навіть уявити не могла, яких світових масштабів вони набудуть.

«Від руйнівної глобальної пандемії аж до нашої домашньої випічки, більшості з нас нічого не вдавалося так, як раніше…  на жаль, останні 12 місяців склалися не зовсім так, як ми планували… але біди вже скоро повинні закінчитись і 2021 рік принесе для всіх абсолютно нові починання!», – каже вона.

За словами Цилі, 2021 рік повинен бути для більшості яскравим і успішним.

«2020-му завжди судилося стати «темним, страшним» роком через двозначні цифри. Кількість, як відомо, має особливості. І як у нас є свої негативні та позитивні риси – у нумерології також. Аналізуючи 2020 рік, номер 2 – це все для виховання свого саморосту. Тож наявність двох двійок  за один рік змусило всіх нас задуматися над своїм життям – і ми, безперечно, мали достатньо часу для цього під час різних карантинних обмежень», – наголошує закарпатка.

Також вона стверджує, що все ж не двійка принесла стільки лих, а подвійний нуль. Саме два нулі зробили 2020-й таким страшним.

«Нуль – це діра,  перебування в темряві, – запевняє Циля. – І коли ви підсумовуєте цифри 2020 року, виходить чотири – що, як правило, асоціюється із створенням кращого життя, але лише за умови, що ви готові докласти зусиль.

Та, як наголошує Циля, 2021 рік стане для нас дивовижним.

«Цифри, що складаються у 2021 році (2+0+2+1)  зводяться до п’яти – що уособлює  небо та океан та безмежні можливості. Сильні сторони характеру «п’ятірки» – це високий рівень соціальної живучості, контактність, винахідливість і любов до всього незвичайного. Наша роль в житті – «мандрівник». Наші імпульсивні дії завжди мають певну мету, досягнення якої часто стає суспільно корисним діянням. Наша енергія дозволить безболісно переносити будь-які зміни, ми зможемо «викрутитися» з будь-якої ситуації. Для тих людей, які використали 2020 рік для роздумів над собою, 2121-й стане величезним покращенням, – каже закарпатка. – Послання закодоване в числі 2021 відноситься до сфери грошей і захоплень і говорить про те, що завзятість у прагненні зберегти свою незалежність дуже скоро принесе очікувані плоди у вигляді грошових знаків. Товариськість, гнучкість і нестандартність мислення виявляться дуже потрібними. Одиницею, якою завершується 2021 рік, ангели намагаються заспокоїти і обнадіяти нас. Хоча в діях багатьох буде присутня деяка сумбурність, але це ніяк не впливає на правильність обраного курсу. Використовуючи такі якості одиниці, як далекоглядність і адекватність самооцінки, ви зможете завжди тримати свою мету в полі зору. Аби досягти успіху, дотримуйтесь кількох рекомендацій у 2021 році: не варто бути занадто критичним; жити в постійній напрузі; бути надмірно азартним; весь час поспішати; піддаватися гніву, впертості і фатальним настроям»

Тож, на думку ворожілі Цилі, ті, хто не зазнав жодного самозростання в 2020 році, продовжуватимуть застрявати в своїх егоїстичних способах життя і поки не змінять внутрішній світ, покращень у житті чекати не варто. Тому жінка радить відпустити все погане, вибачити всі образи, намітити нові плани і цілеспрямовано йти до мети у 2021 році.

ЗакарпатПост