Тарифний Майдан в Ужгороді. Протестувальникам пообіцяли скликати позачергову сесію. Люди склали резолюцію з вимогами. ПОВНЕ ВІДЕО

Мітингарі перед ОДА: Ціна має бути зафіксована – 3 гривні, 50 копійок за електроенергію

Протестувальники вимагають скликати позачергову термінову сесію обласної ради, аби вони прийняли звернення до керівництва держави щодо не зниження тарифів, а скасування.

«Коли ви йшли на вибори, ви всі щось обіцяли. А тепер чому не обіцяєте? Ми вас обрали, щоб ви з нами стояли, а нре з олігархами!» – зі сльозами на очах каже старенька бабуся.

«Газові та електричні мережі треба повернути народу», – додає чоловік.

Пікетувальники кричать: «Ганьба!» керівникам області.

«Треба щоб газовики перестали ходити по людях і розповідати страшилки. Нам теж треба жити! Це треба вирішувати у правовому полі», – просять люди.

«Ми готові йти на співпрацю з владою. У нас є чіткі вимоги. Якщо чернез тиждень їх буде проігноровано, ми будемо блокувати роботу газовиків, обленерго. Водоканалу, перекривати дороги», – запевняє один з учасників ініціативної групи.

Павло Павлов, один із ініціаторів зібрання додає:

«Ми з вами на співпрацю йдемо, це не йдете, бо якби ви йшли, цього всього б не було, люди б не змушені були мерзнути на вулиці через безвихідь!»

Мітингарі запитують:

«Чому у нас локдаун, а Буковель працює, Президент там відпочиває. Чому поліція там нікого не штрафує? Чому в нас ресторанам працювати не можна. Шмигаль пропонує нам газ по6,99, український газ має бути народний. Ціна має бути зафіксована – 3 гривні, 50 копійок за електроенергію. Нас мають за лохів! Просимо також повернути нічні тарифи на електроенергію. Партії мають нас підтримувати, ми їх вибирали! За ці чотири роки, на які ми їх обрали, ціни нам не повинні піднімати!»

«Від нас забирають останні копійки. Від нас хочуть відбирати житло. Нам кажуть затягнути паски! Та хай депутати затягають і олігархи!» – додають люди.

Мітигнарі свої вимоги оформляють у відповідний документ резолюцію своїх вимог і чекають звернення депутітв обласної ради. Олексій Петров обіцяє її провести максимально скоро.

Більше на цю тему:

Повне відео Тарифного Майдану в Ужгороді:

ЗакарпатПост