АНОНС. Під час релігійних свят на Закарпатті стається найбільше злочинів

Цьогорічне Різдво просто побило всі рекорди за кількістю страшних злочинів на Закарпатті. Просто неймовірно, що коїлося протягом трьох днів – 6-9 січня нового 2021 року.

Найчастіше виною в усьому був алкоголь. На жаль, Різдво без спиртного закарпатці майже не святкують… А відомо, що під впливом спиртного люди стають некерованими і проявляють надлишкову агресію.

Вбивство на Святвечір двох дітей та побиття їхньої матері

Найбільшого резонансу наробила справа, скоєна у Тячеві на Святий вечір. Там 30-річний чоловік із Буштина покликав до себе в гості на Різдво 35-річну жінку з двома дітьми із Кам’янця-Подільського. Та привів молодицю залицяльник не додому, бо проживав разом із батьками, а відвіз у Тячево до готельного-ресторанного комплексу, де відвів жінку та дітей у сауну. Здавалося б, усе чудово, прекрасний відпочинок, про який можна тільки мріяти. Утім у сауні між парою виникла сварка – і Василь вхопив стілець та почав ним щосили бити свою кохану,  її 9-річну доньку та 2-річного сина. Адміністратор, почувши шум, прийшла продивитись, що відбувається, та чоловік її прогнав, мовляв, усе добре, не треба втручатися. Але жінка ймовірно чула страшні крики дітей, тож усе-таки викликала поліцію. Дивно, чому більше ніхто не чув галасу і не прийшов на допомогу… Загалом запитань дуже багато. Слід зауважити, що після дзвінка правоохоронці прибули дуже швидко. Василь від них спробував утекти, але не вдалося, його затримали. Потім викликали і «швидку», але діточки на той час були уже мертвими, їхнє життя врятувати не вдалося. Любу ж госпіталізували і з важкими черепно-мозковими травмами помістили до реанімаційного відділення. Нещодавно жінка прийшла до тями, але вона досі не знає, що її діточок уже й поховали… вона каже, що мусить оговтатись від пережитого і жити заради них.

А от суд обрав для Василя запобіжний захід тримання під вартою без можливості внесення застави. Як повідомили у прокуратурі Закарпатської області, чоловікові світить якщо не 15 років позбавлення волі, то довічне ув’язнення.  Коли інформація про злочин набула широкого розголосу, сусіди мешканця Буштина почали про нього розповідати страшні речі. Передусім казали, що в момент вбивства він мав бути не п’яним, а під дією наркотиків, бо вживає щось незрозуміле. Також сповістили, що на Новий рік молодик так побив батьків, що вони викликали поліцію. Мав він конфлікти і з односельцями, на яких нерідко здіймав руки. Люди кажуть, що чоловік був одружений і має власних дітей, тож не можуть зрозуміти, чому так жорстоко вбив чужих… та ще й нібито коханої жінки • Повний матеріал читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост