48-річний закарпатець підробляв квитанції на оплату комунальних послуг

На Виноградівщині поліцейські викрили шахрая, який підробляв квитанції на оплату комунальних послуг ❕

До поліції Виноградівщини надійшло п’ять заяв від місцевих жителів, які постраждали від шахрайських дій зловмисника. За показами потерпілих, до їх поштових скриньок невідомі вкинули несправжні квитанції на оплату електроенергії. Зовні платіжний документ виглядав майже як оригінальний, однак рахунок був внесений інший. Таким чином зловмисник ошукав вже відомих наразі потерпілих на майже півтори тисячі гривень.

Поліцейські Виноградова оперативно встановили та розшукали шахрая. Ним виявився 48-річний місцевий житель. За всіма фактами слідчі проводять досудове розслідування. Попередньо зловмиснику інкримінують частину 2 статтю 190 Кримінального кодексу України, (шахрайство). Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Звертаємося до громадян, які постраждали від дій зловмисника, повідомити про це до найближчого відділу поліції або ж на лінію “102”.

Також просимо бути уважними та перед здійсненням будь-яких платежів чи переказів обов’язково переконуватися у правильності вказаних реквізитів, повідомляє поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост