Дівчина видавила прищ на носі і осліпла

Дівчина почала втрачати зір від таємничої хвороби, після того як вичавила на носі прищ.

Із того часу минув рік, а їй не краще, а гірше. Підлітку всього 17 років, пише газета ЯСНО.

Спочатку вона вважала, що прищ ставав усе більшим через гормональні зміни в організмі, після того як вона народила хлопчика у 16 років. Утім прищ все більше розростався по обличчю.

«Усе роздувалося, як повітряна куля!» – зізналася Мері Енн Регачо з Філіпін.

Зараз шишка покрила її обличчя і впливає на зір, бо набряк досягає куточків очей.

Молода мама намагалася вилікувати інфекцію за допомогою рослинних препаратів вдома, але безуспішно.

Зараз набряк поширився на щоки та чоло.

«Я думала, що це лише звичайний прищ, але часто він так сильно болить, що я не можу спати ночами, – каже Мері. –  Вилікуватись мені не вдається. Зараз я відчуваю, що моє обличчя більше ніколи не буде таким, як раніше.

Її чоловік Альберт працює неповний робочий день на фермі сусідки, не маючи стабільних доходів, тому молодій жінці не по кишені лікування, вона не може купити собі навіть дорогі ліки.

Через рік страждань Мері нарешті поїхала до лікарні, щоб перевіритись, але маленький провінційний заклад не має належного обладнання для діагностики таємничої хвороби, тому дівчину перевели до більшої лікарні.

Та проблема в тому, що родина оплатити там лікування не може, тому Альберт звернувся по допомогу до людей. Завдяки його зверненню про Мері стало відомо багатьом. Люди почали здавати гроші, аби допомогти молодій мамі і, скоріш за все, її нарешті вилікують.

ЗакарпатПост