Старенький хворий закарпатець, що жив на вокзалі, відтепер матиме прихисток. Допомогли добрі люди

Раніше ЗакарпатПост писав про чоловіка, що жив на вокзалі у Мукачеві. Тоді люди просили допомогти йому пережити зиму. А зараз ця історія має продовження.

Новину повідомила у соцмережі Катруся Українка:

“Починає нове життя”: мукачівцю, який жив на залізничному вокзалі близько року, допомогли знайти прихисток Про безхатченка Юрія Скибу розповіла мукачівка Наталія Алмаші, вона звернулася до інтернет-користувачів по допомогу. Нагадаємо, Юрій проживав на залізничному вокзалі близько року у нього була паралізована рука. Однак не дивлячись на складні життєві обставини, чоловіку вдалося зберегти людяність та порядність. У своєму дописі Наталя зазначила, що Юрій дуже вихована та ввічлива людина. Історія цієї людини не залишила байдужими багатьох містян, люди поширювали інформацію, допомагали речами та їжею. Після допису Наталії життя чоловіка по справжньому змінилося, Юрія помістили в християнський реабілітаційний цент у Сускові.

” Це той дідусь, за якого ви писали. Він у надійних руках починає нове життя з Господом” – розповів хлопець та поділився світлинами Юрія”, – йдеться у дописі.

ЗакарпатПост