Читайте у свіжому номері газети ЯСНО № 3

Закарпатці кажуть, що в Чехії рай, а я працював на заводі по 18 годин щодня

«Поїхати працювати на чужину великого бажання я не мав, та так склалося життя. Вдома заробляв мало, усі знайомі казали, що треба їхати за кордон, там людську працю цінують більше. Вагався, але зробив документи і поїхав!»  – так починається лист до редакції газети ЯСНО Віктора Пилипа.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Чоловік пропрацював на заводі два місяці і поділився досвідом та враженнями від роботи. Більше – у газеті ЯСНО.

На заробітках в Угорщині я спала на підлозі біля ліжка господарів

Закарпатка Олена Нодь – пенсіонерка. Грошей на прожиття не вистачає. Тому час від часу на місяць жінка їде на заробітки до Угорщини, де працює доглядальницею за старенькими. Роботу їй знаходить донька, яка давно живе в Будапешті, бо вийшла заміж за угорця. Та вдома у жінки ще чоловік-інвалід та двоє синів…. Тому вона змушена думати про підробіток. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

У Італії сеньйора мене постійно била і мало не втопила у ванній

 Ірина Майор в Італії вже шість років. За цей час вона змінила три родини, де доглядала за старенькими.

«Деколи такі трапляються, – каже жінка, – що вже сама ледве чекаю, щоб померли, аби знайшла іншу родину. Була в мене одна баба така зла, як чорт. Сама ледве ходила з палицею. Мала 97 років, та таку силу мала в руках, що сама дивуюся. Мені 57, але я набагато слабша. Так вона завжди мала поганий настрій і то вазу в мене кине, то тарілку з їжею, то палицею своєю по хребту вдарить. Готувала їй я сама, так якщо недосолила, їжа не раз у мене на голові була». Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Закараття вийшло на масову акцію протесту проти вбивчих тарифів на газ

Першими протестувати почали хустяни. У Хусті перекрили автомобільний міст через ріку Ріка, через що утворився велетенський затор автомобілів. Акція в Хусті була першою і найбільш масштабною на Закарпатті.

На наступний день мітингувало Виноградово. Туди приїхало багато людей і з Хустщини. Головними активістами були саме хустяни. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

На Закарпатті є унікальна криниця для зцілення очей

Ви чули про закарпатське джерело, що зцілює очі? До нього колись їздили мало не з усієї України і шукали порятунку для хворих очей. А зараз цю унікальну цілющу криницю закидали будівельним матеріалом, сміттям та асфальтом. Один раз його вже очищали, та зараз джерело знову у дуже занедбаному стані. Колись люди вірили у цілющу силу води і з повагою ставились до природи, а вона, у свою чергу, віддячувала їм своєю потужною силою. На жаль, тепер закарпатські водойми, принаймні більшість, потопають у бруді і страждають від людської безгосподарності. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Поки  я лежала в лікарні в комі, мати відбила від мене чоловіка. Тепер ми одружилися зі свекром

Що робити, коли зраджують двоє найрідніших людей? А ще й коли вони кидають у найважчі моменти життя, коли людина знаходиться на межі життя і смерті? Як жити з цим болем? До редакції газети «ЯСНО» звернулася постійна читачка Каміла. Вона розповіла свою страшну історію життя і попросила поради від інших, бо не знає, як загоїти душевні рани. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Наполегливість допомогла дівчині перетворитися з пампушки на королеву краси

Дівчина Джоанна з’явилася на світ 23 роки тому в Малайзії. Її дитинство і юність пройшли, м’яко кажучи, не дуже добре. Адже вона мала зайву вагу і над нею сміялися абсолютно всі. Навіть родичі не упускали випадку, щоб підколоти дівчинку. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Народилася дівчинка, вагітна двома хлопчиками дівчинка

Таке явище трапляється в середньому один раз на півмільйона вагітностей.
У Гонконзі народилася вагітна двома братами дівчинка, повідомляє Live Science.

Так, Всесвітня організація охорони здоров’я вважала плід всередині новонародженого немовляти тератомою (вид пухлини), проте гонконгські лікарі стверджували, що у їх пацієнтки в організмі знайшлися два плоди близнюків, спочатку здорових, але в ході вагітності поглинених тілом їх сестри. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Поки  я лежала в лікарні в комі, мати відбила від мене чоловіка. Тепер ми одружилися зі свекром

Що робити, коли зраджують двоє найрідніших людей? А ще й коли вони кидають у найважчі моменти життя, коли людина знаходиться на межі життя і смерті? Як жити з цим болем? До редакції газети «ЯСНО» звернулася постійна читачка Каміла. Вона розповіла свою страшну історію життя і попросила поради від інших, бо не знає, як загоїти душевні рани. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Я кинула свого чоловіка, щоб стати утриманкою одразу дев’ятьох

Що робити жінці, якщо їй подобається одразу декілька чоловіків і вона відчуває, що не може бути тільки з кимось одним? Їй завжди хочеться яскравих відчуттів і вона не може від цього утриматись. До газети ЯСНО надійшов лист від закарпатки Марти. Жінка вирішила поділитись історією свого життя і запитати читачів, як їй зупинитись у пошуках пригод. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Дарував насолоду жінкам. Хлопця затримали за заняття проституцією

Мешканця Запоріжжя затримали за заняттям проституцією у Дніпрі. За свої послуги чоловік брав 1500 гривень.

Про це повідомили у Адміністративній комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Ґвалтував дитину, а потім намагався втекти за кордон: поліція впіймала педофіла, який рік переховувався від слідства

43-річний чоловік неодноразово змушував до інтиму  10-річну доньку своєї співмешканки, поки жінка перебувала на заробітках.

Як повідомили у поліції,коли мати  повернулася додому, дитина розповіла про те, що сталося. Чоловік від поліції переховувався майже рік і днями намагався втекти за кордон. Утім, правоохоронці таки розшукали зловмисника і затримали. Більше – у газеті ЯСНО.

В Україні через Інтернет у минулому році  обчистили 41 тисячу людей

У 2020 році кіберполіція за формою зворотного зв’язку отримала понад 41 тисячу звернень громадян, 80% з яких стосувалися шахрайства в інтернеті.

Про це інформує Кіберполіція України на своєму офіційному сайті. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

П’ятимісячні діти із Закарпаття жили у Херсоні на смітнику

У Херсоні біля міського полігону побутових відходів поліцейські знайшли 10 дітей, серед них були навіть немовлята.

Як повідомляє ТСН, поблизу полігону у халабуді зі сміття, в якій смердить, навколо брудно і бігають зграї диких псів – в таких умовах поліцейські знайшли родини з маленькими дітьми. 15 дорослих та 10 дітей від 5 місяців до 10 років – роми із Закарпаття. Малечу  із мамами поліцейські із халабуд забирають на огляд до медиків.  Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

33-річний чоловік жорстоко вбив знайомого, тіло закопав у смітті, а сам втік і заховався

Понівечене тіло 60-річного чоловіка знайшли почеред сміттєвої кучугури.

Як повідомляють правоохоронці, причетним до вбивства виявився молодий 33-річний знайомий покійного. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у рукоприкладство. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Запросив у гості та ледь не вбив: чоловік побив товариша, облив бензином та підпалив

13 січня працівники поліції на місці злочину затримали чоловіка, який під час сварки зі своїм гостем наніс йому удари молотком, облив бензином та підпалив. За вчинення замаху на вбивство, чоловікові, який близько 20 років провів за гратами за крадіжки, розбої та порушення адміннагляду, загрожує до 15 років ув’язнення. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

19-річна дівчина разом зі своїм хлопцем звіряче вбила власну матір

У Кривому Розі поліція затримала 19-річну дівчину та її співмешканця за вбивство жінки. Повідомляється, що вони били її кулаками та палкою, передає Магнолія-ТВ.

В ніч на 13 січня  до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків в Центрально-Міському районі міста виявлено тіло померлої власниці помешкання. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Вбив та забетонував: шокуюче зізнання вбивці через три роки після трагедії

Чоловік з Вінницького району 12 січня шокував усіх правоохоронців Вінниці своїм зізнанням. 45-річний чоловік розповів, що він забетонував знайомого, який помер від ножових поранень. У поліції розповіли деталі та показали, як розкопували “могилу”. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Обмотали шию скакалкою і дивилися, як задихається: троє підлітків повісили цуценя

Знущання з тварини побачив випадковий перехожий і визволив цуценя, яке вже висіло.

В Умані Черкаської області стався кричущий випадок знущання з тварини. Троє підлітків спіймали цуценя, обмотали йому шию скакалкою і повісили, а самі стояли і дивилися, як воно задихається, заходячись реготом. Більше – у газеті ЯСНО.

ОСББ хоче замурувати близько 60 котів в підвалах будинку

В одному із будинків представники ОСББ вирішили замурувати близько 60 котів, які живуть там вже багато років. Як розповіла в соцмережі Олена Гудзь, в будинку по вул. Воронезької, №1 відбуваються неприємні речі. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Чоловік сокирою забив до смерті чужу вівчарку: подробиці звірячого вбивства

Час від часу соцмережі, а потім і ЗМІ повідомляють про випадки знущань неадекватних людей над беззахисними тваринами. То хто-небудь піддає моторошним експериментів кота, то тортури влаштовують собаці… На щастя, абсолютна більшість населення не сприймає жорстокого поводження з чотирилапими, а навпаки – оберігає і рятує їх від нелюдів. Чергове НП сталася в Мелітополі Запорізької області: тут чоловік занапастив шикарну породистого собаку, та ще й чужу. У міжсвяткові метушні цей випадок міг би залишитися непоміченим. Але, на щастя, знайшлися свідки цього злочину і оприлюднили інформацію в одній з груп в соцмережі. Небайдужі мелітопольці вирішили будь-що-будь домогтися покарання винного. Як все відбувалося, “Телеграфу” розповіла зоозахисниця Юлія Форіс-Дьяченко. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Хвора на коронавірус 76-річна жінка, перед смертю попросила зняти маску, щоб сказати доньці, що любить її

Цей хвилюючий момент досі не може забути персонал лікарні. Помираюча жінка в реанімації попросила зняти маску, щоб сказати доньці останні слова, що любить її.

Марія Ріко з Англії перебувала у ковідній палаті Ковід у Королівському лазареті і проводила останні години провести з 49-річною дочкою Анабель Шарма. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Після прийому таблеток у жінки шматками почала відвалюватися шкіра

27-річна жінка розповіла, як протягом місяця була прикута до ліжка після відмови від стероїдів через надзвичайно болючий стан шкіри, яка через екзему сочилася, тріскалася та відвалювалася з обличчя шматками.

Вчителька танців Люсі Макдермотт з Австралії, в дитинстві страждала на легку форму екземи, але до 18 вона стала більш важкою і їй призначили стероїдні креми. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Мертвого чоловіка не пустили на власний похорон, оскільки він прибув на стільці, а не в труні… та ще й без маски

• 29-річному чоловікові було відмовлено у в’їзді на власний похорон, оскільки тіло прибуло сидячи, а не у труні.

• Днями його застрелили вдома разом з батьком  

•  Покійник сидів на стільці біля церкви , а поруч на землі стояло його велике фото

• Дехто з тих, хто прийшов провести його в останню путь, не впізнав і докоряв трупу за те, що він не у масці 

Мертвого чоловіка не хотіли пустити у церкву на церемонію прощання, оскільки це порушувало місцеві традиції і сидячого покійника у храмі ще ніколи не бачили. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Вони тричі втрачали власних дітей, але виховали 16 прийомних

Ця дивовижна пара тричі пережила біль втрати. Що може бути страшнішим, ніж ховати власних дітей. Тому родина вирішила, що якщо Бог не дав своїх, то можна виховати чужих малюків…  і стала прийомними батьками для 16 дітей. Трьох навіть усиновили. Більше цікавого – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост