У європейських супермаркетах продавали людям гниле м’ясо

Європейські газети вибухнули заявами обурених людей про те, що їм до зимових свят у супермаркетах продали гнилих індичок, які до всього ще й неймовірно смерділи.

Наприклад, британська газета The Sun вразила заголовком:  «Жінка, яка через ковід втратила брата напередодні Різдва, з жахом виявила, що вечеря з індички згнила», пише газета ЯСНО.

У статті розповідається про жінку, яка нещодавно втратила від ковіду маму та брата і мало сама не померла з горя. Вона також купила гнилу індичку і обурювалася, як таке можуть продавати у супермаркетах.

«Сара придбала індичку у Lidl. Коли вона розрізала упаковку, їй у ніс вдарив різкий огидний запах. Він був просто немислимо жахливим. Святкового настрю і так не було, а після такої покупки він зіпсувався взагалі. Жінка змушена була вечеряти квасолею з хлібом», – пише газета.

Ще один таблоїд  Mirror також описує випадок Сари Ревелл, наголошуючи, що  в жінки був дуже важкий рік і багато втрат. Вона сподівалася бодай на одну іскру радості, але супермаркет завадив і цьому. Сара зізналася, що почувалася дуже розбитою і ображеною, а індичка викликала в неї страшну відразу, адже м’ясо було з зелениною і жахливо смерділо.

У супермаркетах були здивовані шквалом скарг, а розлючені клієнти й далі продовжують ділитися фотографіями покупок у сміттєвих контейнерах. Вони наголошують, що через те, що у країні карантин, у них зараз навіть немає змоги отримати заміну гнилій птиці, адже супермаркети закрили.

Але найцікавіше, що в цій ситуації думки британців розділилися. Знайшлися й такі, хто захищає і виправдовує супермаркети, наголошуючи, що покупці винні самі, бо не тримали м’ясо у морозильній камері, а птицю потрібно зберігати в холодильнику при стабільній температурі  від 2 до 4 градусів, а вдома холодильник постійно відкривають-закривають і температура коливається. Також є й такі, хто переконує, що будь-яка птиця, коли її відкривають, має поганий запах, тож усе нормально й індичку потрібно було усе ж не викидати, а приготувати. Ще дехто взагалі не вірить навіть переконливим фотографіям і називає все наклепом та брехнею, аби зіпсувати репутацію відомим торговельним мережам. Але постраждало занадто багато людей, аби вважати випадки з індичкою вигадкою.

Також британці в ці дні робили багато покупок із супермаркетів через Інтернет і нерідко також отримували не дуже якісні замовлення або ж не моголи дочекатись їх взагалі.  Наприклад, дехто стверджував, що замість індичок приносили курчат або яловичину, або вага птиці була меншою за замовлену. А ще чимало людей нарікали на те, що замовляли і хамон, і індичку, і яловичину, але через величезний наплив клієнтів та страшний попит замовлення так і не отримали.

ЗакарпатПост