Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 25 – 31 січня 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

Нарешті почалася стабільна та стала робота, бо вам уже набридло смикатися – то ви у поїздках, то трохи роботи, то безпробудний відпочинок… І ви навіть радієте роботі, хоч її кількість може вам не надто сподобатись, бо накопичилось її чимало.

ТЕЛЕЦЬ

Час тягтиметься якось занадто довго. Ви б і раді його підігнати, але не все залежить від вашого бажання. Тому не залишається нічого кращого, як уповільнюватися і більше розслаблятися, ніж напружуватися.

БЛИЗНЮКИ

На вас очікують нові творчі злети. Ну, може, і не злети, але те, що тиждень буде творчим і від того дуже приємним – то є факт. Ви створюєте щось нове і насолоджуєтесь і процесом, і результатом.

РАК

Можете розраховувати і на чималі виплати, і на гарні замовлення та аванси. Словом, гроші цього тижня вас просто переслідуватимуть і створюватимуть чудову атмосферу наповненості та задоволення, адже ви зможете собі багато чого дозволити.

ЛЕВ

Боротьба за місце під сонцем триває. І вам доведеться відстоювати і свою думку, і своє бачення, і навіть право на власні помилки. Бо хтось раптом подумає, що має право вирішувати за вас, що для вас правильно, а що – ні.

ДІВА

З новими силами та новими ідеями ви вступили у цей рік. І цей тиждень покаже, що ваша голова вже очистилась від зайвого і тепер уже до неї приходять блискучі думки. А ви настільки відпочили, що здатні дуже потужно стартувати.

ТЕРЕЗИ

Почуваєтесь на сьомому небі, так наче виграли в лотерею, чи здійснилася ваша найзаповітніша мрія. Ви довго йшли до цього і ось нарешті вже можете з повним правом почивати на лаврах і тішити самолюбство.

СКОРПІОН

Цього тижня будете вирішувати різні фінансові та майнові справи, питання, що стосується вашого дому та всього, що з цим пов’язане. Приміром, може виникнути потреба у ремонті, купівлі чи продажу землі, будинку чи іншої нерухомості.

СТРІЛЕЦЬ

А до вас усе подарунки надходять, хоч наче їх період уже і завершується. Втім, це можуть бути і несподівані бонуси, премії, нагороди. Словом, усе те, на що ви давно вже заслуговуєте, і ось уже нарешті прийшов час усе це отримати.

КОЗЕРІГ

Життя видається таким прекрасним, бо ви вже спокійно видихаєте напругу цих свят, можете собі дозволити більш-менш вільний і спокійний графік, без особливих дедлайнів та навантажень. Може, це і є щастя?

ВОДОЛІЙ

Спокійно посидіти не вдасться, бо на вас очікують дороги, мандри і всілякі переміщення, сповнені новими враженнями та знайомствами з цікавими людьми. І ви спраглі до цих нових вражень, бо надто довго просиділи на одному місці.

РИБИ

Час краще провести традиційно, у колі родини, адже свята ще тривають і вони – чудовий привід і зібратися разом, і минуле згадати, і традиції підтримати, і нові звичаї започаткувати. Тож зараз головне згадати старе і передати це молодим.

ЗакарпатПост