Хлопчик гірко плакав від болю і самотності після операції – медсестра довго не думала і залізла до нього в ліжко

Чужих дітей не буває, і це правда. Адже неможливо пройти повз дитини, яка гірко плаче, коли йому так потрібна підтримка.

Слейду Томпсону на цьому фото п’ять років, на жаль через стан здоров’я дитина часто опинялася в лікарні. Одного разу, після операції, малюк прокинувся і виявив, що в палаті він зовсім один. Він покликав маму, але її ніде не виявилося. Слейду стало страшно і він гірко заплакав від самотності та суму, пише themood.

У той момент повз палату проходила медсестра Енні Хагер, вона почула як плаче дитина, зайшла до нього і запитала, що у нього трапилося. Слейд розповів, що йому дуже страшно і боляче. Йому хочеться, щоби його обійняли.

Енні не змогла відмовити малюкові. Вона залізла до нього в ліжко і міцно обняла. Хлопчик через деякий час заспокоївся і заснув. Незабаром повернулася мама, вона зайшла в палату і побачила цю чудову картину. Її це так розчулило, що вона сфотографувала цю парочку, і фото облетіло всі мережі.

Коли настав час виписуватися, Слейд прийшов попрощатися з медсестрою, він подарував їй величезний букет квітів і подякував їй за те, що вона була така добра до нього. Енні не стримала сліз і сама вже розплакалася!

«Доброта не золото, так чому б не дарувати її людям?» — сказала насамкінець Хагер, витираючи при цьому сльози.

ЗакарпатПост