П’яний 19-річний закарпатець роз’їжджав містом із ножем та патронами

26 січня, працівники Управління патрульної поліції по вул. Руській у Виноградові зупинили для перевірки автомобіль «Mercedes».

За кермом транспортного засобу перебував 19-річний мешканець Великі Ком’яти.

Під час спілкування з водієм поліцейські запідозрили, що останній знаходиться в стані наркотичного сп’яніння. Також в салоні перебував підозрілий пасажир- 39-річний мешканець обласного центру.

Поліцейські провели поверхневий огляд та виявили у обох чоловіків згортки з речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну-канабіс.

Крім цього, у салоні авто працівники поліції виявили патрони схожі на патрони для відстрілу гумових куль.

Виявлені речовини, ніж та патрони правоохоронці вилучили та скерували на експертизу. Автомобіль «Mercedes» затримали на спецмайданчик Виноградівського відділення поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних речовин). Під час досудового розслідування працівники поліції з’ясують походження наркотичних речовин та мету їх зберігання. Окрім, цього на водія складно адміністративний матеріал за статтею 130 КупАП (керування в стані сп’яніння), – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост