Жінці встановили протизаплідну спіраль, але вона пробила її утробу і потрапила в сечовий міхур

40-річна норвежка переконує, що її пронизував  нестерпний біль, вона мучилась від грудня минулого року, коли після народження третьої дитини їй встановили контрацептивну спіраль.

Труді Трусдейл, яка живе в Норвегії, стверджує, що вона відразу почала страждати від сильних болів, кровотеч, анемії та втрати пам’яті, які тривали доти, поки їй не видалили спіраль два тижні тому, пише газета ЯСНО.

Жінка переконує, що в неї боліло все тіло, особливо живіт та спина, вона втратила апетит і сильно скинула вагу.

«Через постійні кровотечі я втратила багато крові, у мене почалася анемія, я дуже заслабла, – зізналась вона. – У мене була депресія, через болі в попереку взяти на руки дитину стало справжнім випробуванням».

Жінка вирішила піти до лікаря і обстежитись. Але медик не міг знайти спіраль,  тож Труді довелося провести двогодинну операцію для її видалення.

Саме тоді лікарі виявили, що спіраль пробила утробу жінки і потрапила в сечовий міхур.

«Я готова була вже на все, щоб тільки припиниити терпіти цей біль, – наголосила Труді. – Добре, що мене прооперували, що все могло закінчитись дуже трагічно. Спіраль потрапила у сечовий міхур, і це не давало мені жити».

Уже за кілька днів стан жінки почав покращуватись. Біль минув, пам’ять повернулася.

Зі її словами, вона вважала спіраль найкращим контрацептивом, оскільки не може приймати гормони за станом здоров’я. Тепер жінка заприсяглася більше ніколи не користуватись спіраллю, адже вона стільки всього пережила, що це назавжди залишиться дуже неприємними спогадами.

ЗакарпатПост