В Ужгородській мерії прокоментували зміни в ситуації з маршрутками

Відділ транспорту Ужгородської міської ради нагадує: з огляду на численні скарги на рівень надання послуг перевізниками, які використовують застарілі, у незалежному стані “маршрутки”, для зручності пасажирів, якісних змін в автобусних перевезеннях містом, щоб можна було їздити без пересадок та подвійної оплати, про що також було багато звернень, в Ужгороді вдосконалюється мережа автобусних маршрутів, щороку закуповуються нові сучасні автобуси з великою пасажиромісткістю та всіма зручностями.

Одним із рішень виконкому (№ 324 від 09.09.2020) до маршрутної мережі Ужгорода внесли чергові зміни і припинено обслуговування маршрутів, на які було багато скарг пасажирів, а саме:№ 3 «вул. Чорновола – пл. Ш. Петефі»;№ 21 «вул. Чорновола – Речовий ринок»;№ 22 «вул. Чорновола – пл. Корятовича» (через вул. Перемоги).Натомість крім маршруту №18 за петицією, яку підтримали 256 ужгородців, запроваджено ще один новий – № 38 «вул. В’ячеслава Чорновола – УжНУ» (через вул. Олександра Можайського, пл. Шандора Петефі, вул. Івана Франка). На обох маршрутах їздять нові «Електрони».Автобус маршруту № 10 «Епіцентр» – мкр-н «Горяни» (через речовий ринок) у прямому та зворотному напрямках їздитиме через автобусну зупинку на вул. Капушанській «вул. В’ячеслава Чорновола» та із заїздом до зупинки «Речовий ринок».Пасажири 21 маршруту можуть користуватися також маршрутом №24, на якому теж їздять «Електрони»Коли навесні в Ужгород прибуде закуплена торік партія нових автобусів, на маршруті № 22 , який сполучає Новий район із центром міста найкоротшим шляхом, теж їздитимуть комфортні «Електрони».

Міська влада поступово та планомірно працює над тим, щоб замінювати застарілі “маршрутки” на нові та комфортабельні автобуси для забезпечення якісних послуг із перевезення пасажирів, повідомила Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост