В Ужгороді мало не згоріла живцем у власному будинку 80-річна бабуся

Повідомлення про пожежу в житловому будинку, що на вул. Гагаріна в обласному центрі, надійшло до Служби порятунку Закарпаття 27 січня, о 05:10.

Осередком загорання стала одна із двох житлових кімнат. Про пожежу повідомила сама 80-річна власниця оселі. Старенька прокинулася від ядучого диму й, зрозумівши, що в хаті щось горить, відразу поспішила на вулицю, де й негайно набрала “101”. Через три хвилини після виклику на місці події вже працювали бійці ДСНС 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Ужгорода. Рятувальникам знадобилося шість хвилин для того, аби приборкати полум’я й не дати йому поширитися далі однієї кімнати. Повна ліквідація пожежі на площі 17 кв. м тривала до шостої ранку. Вогнем були знищені наявні там речі домашнього вжитку та обігрівач. До слова, останній мабуть і став причиною загорання, оскільки бабця його активно використовувала для обігріву житла.

Остаточні причини виникнення пожежі та збитки встановлюють компетентні служби, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

ЗакарпатПост