Газовики назвали ціну газу на Закарпатті за січень та за лютий

Інформацію оприлюднила компанія ТОВ «Закарпаттяенергозбут».

З лютого компанія «Закарпаттяенергозбут» продаватиме своїм побутовим споживачам природний газ за ціною 6,97 грн за кубічний метр, що дешевше від нещодавно встановленої Кабміном граничної ціни блакитного палива.

«На жаль, ціна, яку встановлює ринок, для багатьох наших співгромадян виявилася непосильною, – говорить директор ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець. – Ми розуміємо та приймаємо рішення Кабінету Міністрів України встановити граничну ціну на газ у лютому на рівні 6,99 грн за кубічний метр. Також, усвідомлюючи складну економічну ситуацію в умовах пандемії для багатьох споживачів, ми вирішили піти їм назустріч і ще зменшити ціну».

У січні ціна на газ для побутових споживачів «Закарпаттяенергозбут» була встановлена на рівні 8,299 грн/м3, що було нижче середньої ринкової ціни.

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» також нагадує, що, згідно з чинним законодавством, побутовий споживач має право перейти до будь-якого існуючого постачальника, який має відповідну ліцензію. Змінити постачальника може і приватний будинок, і окрема квартира в багатоповерхівці. Жодних заяв про від’єднання від попереднього надавача послуг не потрібно: договір про постачання газу зі старим постачальником розривається автоматично з моменту укладання договору із новим контрагентом. 

Про компанію:

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» – компанія, що надає послуги з постачання електричної енергії та газу, орієнтована на індивідуальний підхід до споживача і прийняття оптимальних рішень в енергетиці. Компанія виконує функції постачальника електричної енергії та газу на всій території України. Крім того, ТОВ «Закарпаттяенергозбут» виконує функції постачальника універсальних послуг (для побутових та малих непобутових споживачів) на території Закарпатської області.

ЗакарпатПост