35-річний закарпатець дивно поводився за кермом. Поліція зупинила і вилучила в нього наркотики

Зупинивши автомобіль виноградівця, який знехтував правилами дорожнього руху, поліцейські склали на п’яного водія адмінпротокол. Крім того, у пасажира автомобіля правоохоронці виявили заборонені речовини. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 28 січня, близько 21:00 у місті Виноградів поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Renault». За кермом транспортного засобу перебував 35-річний місцевий житель, поведінка якого викликала у поліцейських підозри. Чоловікові запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння. Обстеження показало, що водій перебуває у стані сп’яніння. На водія склали адмінпротокол за статтею 130 КУпАП.

Разом з кермувальником у салоні автомобіля перебував також 23-річний виноградівець. При  зустрічі з поліцейськими чоловік почав помітно нервувати. А вже за кілька хвилин, у ході поверхневого огляду, у нього було виявлено згортки з речовиною, схожою на метамфетамін. Наркотики вилучили, а за фактом їх незаконного зберігання розпочато слідство за статтею 309 Кримінального кодексу України. 

У рамках досудового розслідування поліцейські встановлять усі обставини інциденту, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост