Собаку, яку знайшли на Закарпатті з переламаною щелепою, назвали Ліною. Вона одужує

Раніше ЗакарпатПост писав про собаку в Мукачеві, яку підібріли волонтери. Тоді у бідної тваринки, яку знайшли на дорозі, була переламана щелепа.

Тут думки розійшлися. Оскільки собака у попереднього господаря з’їла курку, то одні припускають, що це він її так побив і вигнав на вулицю, інші кажуть, що її збила машина.

У будь-якому разі, тому чоловікові її не повернутьт.

А тепер добрі новини від мукачівської зоозахисниці Кароліни Бровді.

“Піднімаю завісу таємниці – собачка Ліна у мене Перший етап, надзвичайно важкий ми пройшли, переходимо до другого етапу : реабілітація (3 тижня ), зняття конструкції, ревакцинація, стерилізація Лишаю свою карту, хто бажає, буду вдячна 4731219123578068 я Бровді К Дуже дякую Зоовет за корм Аліна Шефер -за спа процедури дякую Безмежно вдячна ветеринару, який забажав залишитися інкогніто, за порятунок собаки , на многая і благая літ вам і процвітання і хай вас обійде всіляка сплетня і той довгий блядський язик хай відсохне ( сорі за мат) Ви кращі ! І такі і залишайтеся – лиш найкращі ! Плюс не спішно шукаю родину для Ліни , саму найкращу , саму відповідальну і люблячу , звісно без курей Собака буде віддаватися здоровою , вакцинованою, стерилізованою”, – написала вона.

ЗакарпатПост