Хвора на коронавірус 76-річна жінка, перед смертю попросила зняти маску, щоб сказати доньці, що любить її

Цей хвилюючий момент досі не може забути персонал лікарні. Помираюча жінка в реанімації попросила зняти маску, щоб сказати доньці останні слова, що любить її, пише газета ЯСНО.

Марія Ріко з Англії перебувала у ковідній палаті Ковід у Королівському лазареті і проводила останні години провести з 49-річною дочкою Анабель Шарма.

Анабель поділилася приголомшливим знімком, як вони з матір’ю тримаються за руки після того, як Марія підписала наказ «Не намагатися реанімувати» та висловила свої побажання на похорон.

Марія трагічно померла наступного дня.

Уся родина Анабель була вражена коронавірусом після того, як її 12-річний син заразився у школі.

Жінка розповіла: «Мені справді пощастило. Після того, як було зроблено фотографію, мою маму довелося повернути до ліжка, тому що лікарі відключили монітори, щоб вона могла поговорити зі мною.  Я лежала в іншій палаті, але мене попросили піти до мами.  Вона попросила медиків  зняти маску. Вони погодились, та сказали, що в нас мало часу. Здавалося, минуло лише п’ять хвилин, і консультант знову був біля мого ліжка. Мені сказали, що мама помирає.  Аби полегшити мій біль, моє ліжко перенесли до неї в палату. Вона сказала, що любить всіх нас, пишається нами і що я мушу продовжувати боротьбу, щоб повернутися додому до дітей. Ми трималися за руки, поки вона не померла».

Уся родина Анабель, включаючи Марію, чоловіка, синів  22-річного Якова та 10-річного Ноя, захворіли.

Марію та Анабель доставили до лікарні і підключили до кисню.

Через місяць після смерті матері Анабель повернулася додому, але у неї сильно пошкоджені легені і їй досі потрібен кисень.

Зараз Анабель попереджає інших про небезпеку коронавірусу та каже, що вони можуть втратити членів сім’ї, якщо не дотримуватимуться правил.

ЗакарпатПост