Вони тричі втрачали власних дітей, але виховали 16 прийомних

Ця дивовижна пара тричі пережила біль втрати. Що може бути страшнішим, ніж ховати власних дітей. Тому родина вирішила, що якщо Бог не дав своїх, то можна виховати чужих малюків…  і стала прийомними батьками для 16 дітей. Трьох навіть усиновили, пише газета ЯСНО.

Вона двічі мала викидні і одного разу побачила, як її дитина померла. Тим не менше, знайшла сили і змогла допомогти іноземним, покинутим дітям. Зараз жінка разом з коханим виховує двох усиновлених дівчат та одного хлопчика.

Ліндсі завжди знала, що її життєвою метою було стати матір’ю. Після казкового весілля з чоловіком своєї мрії вони вирішили народити дитину. Перша вагітність настала напрочуд рано. На жаль, як швидко все почалося, так швидко і закінчилося.

Так само трагічною була і друга вагітність. Третя спроба виглядала більш перспективною, але дитина Ліндсі не змогла прожити довше кількох хвилин після передчасних пологів.

«Це було нестримно боляче, – розповіла Ліндсі. – Тому ми з чоловіком вирішили стати прийомними батьками для дітей, які потребують допомоги. Шістнадцять малят пройшли через наш дім. Попрощатися з ними мені було важко, але я щаслива, що ці маленькі нарешті знайшли свої сім’ї, про які мріють».

Але у пари все ще є кілька дітей. Вони усиновили маленького хлопчика Мейсона, якого народила дівчина яка ще не була готова до ролі матері, тож віддала свою дитину в руки Ліндсі. Через три роки до Мейсона приєдналася маленька дівчинка Шарлотта Луїза, а потім п’ятирічна Анна з психічними проблемами.

«Ми любимо їх, вони зробили нас батьками, і ми прийняли їх та їхні недоліки. Вони просто ідеальні для нас!», – запевнила Ліндсі. Жінка готова дати притулок і іншим малюкам. Вона щиро вірить, що прийшла у світ, аби допомагати іншим. І добре, що чоловік її не просто розуміє, а всіляко підтримує, а також дарує прийомним малятам свою любов, увагу і турботу, яких їм так не вистачало раніше.

ЗакарпатПост