Чоловік показав, як ловити рибу за допомогою звичайної мишоловки

Тепер, щоб отримати улов, не потрібно чекати годинами

Канадським рибалкам взимку, як і всім іншим, доводиться довго чекати улов в умовах холоду. Один з них вирішив змінити спосіб риболовлі і замість вудки використовує мишоловку: так годинами чатувати рибу вже не потрібно, що взимку в мороз є безсумнівним плюсом, інформує Ukr.Media.

Першим випробувати мишоловку вирішив Грег Оуенс. Він довго знаходиться далеко від міст і багато часу проводить в умовах, коли їжу потрібно добути самому.

У холодний зимовий період йому набридло годинами сидіти з вудкою і чекати поки клюне риба, і він вирішив пристосувати звичайну побутову мишоловку. Грег своє пристосування трохи допрацював. Він закріпив мишоловку на дошці, додав їй тяжкості, щоб вона була на дні статична і трохи змінив область для приманки.

Мишоловка заряджається приманкою, опускається на дно водойми і чекає свого часу. Все як з мишами, але працює під водою.

Спосіб відразу ж показав себе з позитивного боку на невеликих водоймах. Сидіти годинами вже не потрібно, Грег приходить лише тоді, коли потрібно перевірити наживку.

Для водойм з великою глибиною спосіб не можна назвати робочим, але якщо до дна недалеко, він заощадить багато часу.

Робота зимової вудки з мишоловкою виявилася досить успішна. За перші 2 години запису чоловік витягнув з лунки 3 риби:

Головною перевагою Грег називає те, що йому більше не потрібно мерзнути. А якщо хочеться порибалити в задоволення, він завжди може дістати вудку.

ЗакарпатПост