Розшукується немовля – поліція з’ясовує долю новонародженого хлопчика, який зник за загадкових обставин

Загадкове зникнення немовляти у Дніпрі: жінка заявляє, що її ошукали замовники сурогатного материнства Жінка у реанімації, бо після пологів вдома, три дні стікала кров’ю.

Розшукується немовля – поліція Дніпра з’ясовує долю новонародженого хлопчика, який зник за загадкових обставин

Про це йдеться в ТСН.

Його матір із кровотечею у критичному стані доправили напередодні швидкою до лікарні. Медикам жінка зізналася, що народила вдома три дні тому, а дитину продала. Кому саме – не каже. Винагороди врешті 40-річна жінка так і не отримала. А до медиків звернулася, бо ставало дедалі гірше. Поліція розцінює це як торгівлю людьми. «Це торгівля людьми. За вказаний злочин передбачена відповідальність до 15 років позбавлення волі. Сподіваємося найближчим часом встановити місцезнаходження дитини», – кажуть у поліції.

Водночас адвокат заявляє, що жінка є потерпілою, бо її ошукали шахраї, що замовили сурогатне материнство. Водночас жодного документа на підтвердження своїх слів породілля не має. «Наталія є потерпілою від дій шахраїв, які замовили сурогатне материнство у Наталі. Вона повинна була народити сурогатну дитину, всі документи вона підписувала», – запевняє адвокат Віталій Єлькін.

Жінка досі у реанімації. Про вагітність начебто не підозрювали ані чоловік, ані інші родичі. 

ЗакарпатПост