У Вінницькій області жінка народила двійню і тепер мама вже 15 дітей

На цьому родина спинятись поки не планує.

У Вінницькій області багатодітна мама народила двійню і тепер у родині Бородуліних 15 дітей – вісім дівчат і семеро хлопців – і це рекорд для Вінниччини.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Дівчатка Адель та Аніта народились два тижні тому. Вдома на них чекали ще 13 братиків і сестричок.  «Виходила заміж і вирішила скільки нам Бог дасть, ми стільки приймемо, на двійню не розраховували, кожен рік дитинка-дитинка», – розповідає мама Олена.

Лікарі кажуть, пологи і вагітність пройшли добре, а Олена стала рекордсменкою. «Це рекорд, бо мало таких пологів, щоб жінка народжувала 14,15,16 разів, зазвичай зупиняються на п’ятих пологах», – каже очільниця Обласного перенатального центру Інна Кукуруза.

Щоправда після виписки жінка отримала від медиків рекомендації. «Ми надали їй рекомендації, що збільшення терміну між вагітностями, організму жінки треба відпочити, для організму це складне навантаження, коли жінка народжує часто», – додали медики.

37-річна Олена – офіційно матір-героїня. У декрет пішла у 19. Каже, усі діти заплановані і бажані. «Ні від кого нічого не просимо, у нас діти всі одягнуті, взуті, накормлені, задоволені, щасливі», – переконує мама 15 дітей.

Забезпечує родину батько. Віталій приватний підприємець, має власну перукарню. Чоловік каже, таку велику родину створював свідомо і відповідально. «Мати 15 дітей, це вже подвиг і свого роду першопрохідець. В мене був наприклад переломний період до п’ятої дитини. П’ята дитина,  не знав як в суспільстві себе поводити, садик, люди…», – каже голова родини.

Восьмеро дівчат і семеро хлопців. У Вінницькій області багатодітна мама народила двійню. Тепер у родині Бородуліних – 15 дітей. І це рекорд для Вінницької області. Батьки кажуть, усі їхні діти бажані, всіх виховують у любові та гармонії. А з появою найменших – Аліни та Адель – родина ще зміцнішала.Рекорд Вінницької області: у багатодітної мами народилася двійня, тепер у сім`ї 15 дітей

Найстарші Лія та Віталій вже студенти. Ще шестеро – школярі. Зібрати одночасно всіх удома  важко, кажуть батьки. Тож поки старші на навчанні, батькам допомагає Емма. «Я можу мити посуду, за дітьми подивитися. Все, що мамі треба помогти – я можу», – каже дівчинка.

В будинку завжди гамір і дитячій сміх. Олена та Віталій кажуть, що вивели власну формулу щастя  – це діти і любов до них. Осуду не бояться, і не виключають, що в родині може  з’явитися ще поповнення.

ЗакарпатПост