Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №5

Як телефони стежать за закарпатцями

Телефони та Інтернет настільки міцно увійшли в наше життя, що ми вже й не уявляємо, як раніше жили без них. Що казати, діти взагалі цього не згають, адже як тільки вони починають щось розуміти, мами дають їм побавитись свої смартфони, аби лише дитя мовчало, не плакало. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Що спільного між м’ясом, коронавірусом та стихійними лихами

Пташиний грип, свинячий грип, корнавірус… Усі ці хвороби виникли не просто утримання їх поруч із собою, а від поїдання їхнього м’яса, як стверджують науковці. Пандемія, що захопила світ, змусила багатьох людей переглянути ставлення як до власного здоров’я, так і до раціону. І, на думку вчених, це єдиний вихід для людства, аби вижити і щоб уникнути в майбутньому подібних катастроф світового масштабу…. Адже коронавірус – це не тільки хворі люди, але й хвора економіка багатьох держав. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Марточка аж 13-ох  народила

Чому на Закарпатті почали розводити чорних свиней

Ці свині невеликі, розміром, як собака, важать приблизно 50 кілограмів. Колір незвичний – чорний. Багато в кого вони не сидять у загорожі, а пасуться, як кози. Колись усіх свиней на Закарпатті утримували саме так. Наприклад, як розповіла мешканка села Лумшори Олена Гапак, у її дитинстві свині утримували саме так і вони харчувалися жолудями, травою, корінцями… А тепер все більше і більше  повертається то такого  розведення тварин у природних умовах. Більше – у газеті ЯСНО.

Чому закарпатські дівки шукають собі дівок

Стала лесбіянкою. У 13 років зґвалтував співмешканець матері у неї на очах

Що нам молодим і неодруженим! Море, як кажуть, по коліна. Можемо пройти і Крим, і Рим, і мідні труби, і дізнатись де раки зимують, і де Макар телят пасе. Тож журналістка газети «ЯСНО» зареєструвалася на одному з сайтів знайомств, та не аби знайти собі якогось чолов’ягу, а щоб з’ясувати, що роблять там українці і кого собі видивляються. Чи готові наші молодиці світ за очі їхати, аби з любим рай у курені влаштувати? Отже, розповідь тимчасової мешканки одного з сайтів, створеного для пошуку серйозних стосунків. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Закарпатець катував матір, прив’язав до ліжка ланцюгом, погрожував убити, а на суді сказав, що вона все вигадала

Закарпатець роками знущався над матір’ю, катував її, бив та погрожував вбити. 37-річний мешканець Великоберезнянщини вже мав судимість за умисне нанесення тілесних ушкоджень. Однак проблем із законом чоловік не боявся, зловживав алкоголем та виливав агресію на свою стареньку матір. Дійшло до того, що жінка боялася залишатися вдома, коли приходив син.  Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

47-річна ужгородка зарізала 49-річного чоловіка, бо почав п’яним до неї чіплятись

Страшне вбивство сталося в Ужгороді ще у вересні 2019 року. Утім суд виніс вирок у справі лише нещодавно.

А того дня о 19.25 до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків швидкої  допомоги  про те, що ними констатовано смерть 49-літнього  жителя Ужгорода з явними тілесними ушкодженнями. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловіка знайшли вбитим із підірваною в роті петардою

Поліцейські встановили особу померлого – ним виявився 26-річний місцевий житель. Тіло відправили на судмедекспертизу, яка встановила, що чоловік помер в результаті отриманих тяжких тілесних ушкоджень. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Чоловік убив свою вагітну дружину, перерізавши їй горло після сварки про різдвяну вечерю

Пара посварилася після сексу через різдвяну вечерю і хто б подумав, що конфлікт може закінчитись так трагічно.

Чоловік виявився ще й підлим. Він, аби приховати сліди злочину, сфальсифікував лист про самогубство, в якому стверджується, що його написала вбита дружина і в ньому у всьому намагався звинуватити її рідних, мовляв, вони втручалися в їхнє сімейне життя. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Маніяк вбив подругу та її 9-річного брата, а потім розмістив сцену смерті в Інтернеті

Усе через те, що він звинуватив кохану в тому, що вона нібито спала з іншим чоловіком.

32-річний Акшин Гусейнов (Росія) поклав закривавлене тіло загиблої дівчини 26-річної Вікторії Макарової у ванну, а потім відправився до її будинку, де він замучив її брата Дмитра до смерті. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка народила двійню через місяць після першої дитини. Як це можливо?

У Бангладеш жінка народила близнюків майже через місяць після того, як народила хлопчика раніше терміну, розповіла BBC її лікарка.

20-річна Аріфа Султана народила дитину наприкінці лютого, але вже через 26 днів знову звернулася до лікарні, відчувши біль у животі. Більше – у газеті ЯСНО.

 Відтепер ви будете їсти вівсянку щоранку. Ці факти вас переконають

Вона є чудовим джерелом клітковини, може надовго наситити і забезпечити організм необхідною енергією. Які ще переваги ви можете отримати від вівсянки?

Міцною зброєю вівсяних пластівців є їх повільне засвоєння, високий вміст клітковини та складних вуглеводів. Крім того, вівсяна каша містить бетаглюкан, який допомагає знизити рівень поганого холестерину. Його зменшення знімає серцеві захворювання та запалення. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

У дівчинки був найскладніший випадок менінгіту, лікарі сказали, що не виживе. Вона втратила і руки, і ноги, але зараз навчається у школі

У дев’ять місяців ця крихітка вчилася повзати, коли підхопила рідкісний штам захворювання, який вплинув на все її життя, адже дівчинка втратила обидві руки і обидві ноги. У неї був сильно пошкоджений мозок. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Дівчина намалювала картину кров’ю. Через півроку загинула у страшній аварії

До редакції газети ЯСНО звернулася киянка Софія Брич. Дівчина розповіла дуже дивну історію про свою подругу, яка загинула у 2016 році через чотири дні після весілля. Разом із чоловіком вони врізались у вантажівку і її тіло нагадувало криваве місиво. А все почалося з невинного бажання заробити через Інтернет. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

З десяток службових породистих собак колонії залишилися на вулиці

Протягом двох тижнів породистих собак потрібно прилаштувати в інше місце на службу.

У Бучі та регіоні шукають нових господарів для службових собак, що живуть у Бучанській виправній колонії. Оскільки установу закрили та згодом продали, а ув’язнених перевели до інших виправних установ, собаки і коти залишилися без нагляду та їжі. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Бро народився у злиднях, жив у голоді. Його забрали до притулку, а зараз шукають люблячу родину

Його життя почалось на собачій фермі в Одеській області. Народжений в злиднях та голоді, цей інтелігентний пес страждав. Страждав від нестачі їжі та людського тепла. Перше диво сталося, коли волонтери знайшли цю ферму та розголосили про жахливі умови утримання тварин. У «господаря» вилучили всіх. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

В Ужгороді хлопчик допоміг патрульним знайти господарів собаки, що загубилася

Звати юного героя з Ужгорода  Ілля Чумак. Наразі патрульна поліція Закарпаття його нагородила за добрий вчинок і як наголошує очільник парульних Юрій Марценишин, хлопчина став найкращим другом правоохоронців. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Жителі села з жахом очікували на чергову повінь, проте нові хвостаті сусіди швидко вирішили проблему

Нові бобри врятували село від постійних повеней, швидко збудувавши греблю.

Село десятиліттями страждало через повені, і ніякі досягнення технологій не рятували. Допомогли сусіди, які швидко дали потомство. Лише чотири бобра за кілька днів зробили те, що люди за допомогою техніки не могли створити роками. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

У Чехії олень відібрав рушницю у мисливця і пішов із нею в ліс

У місті Ческе-Будейовіце на півдні Чехії олень забрав зброю у мисливця і пішов із нею в ліс.

Цю історію поліції розповіла група мисливців. Коли чоловіки бродили по лісі в пошуках дрібної дичини, як раптом одного з них атакував олень. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Голуба продали за 53 мільйони гривень

Голуб на прізвисько Нью Кім, який займав лідируючі місця в пташиних гонках, був проданий на аукціоні за 1,9 мільйона доларів (53 мільйони 746 тисячі  269 гривень). За даними бельгійського новинного сайту The Brussels Times, цю особину визнали найдорожчою в світі. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Чоловіка посадили за крадіжку. Діти тепер соромляться ходити до школи

Що робити жінці, коли з’ясувалося, що вона 10 років прожила зі злодієм. Життя було непростим, але останнім часом воно стало просто нестерпним. До газети ЯСНО звернулася постійна читачка Людмила, яка просить поради, бо опинилась у складній життєвій ситуації. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

У батьків мого чоловіка дві квартири, а ми живемо вже 5 років на орендованій

Що робити, коли стосунки з батьками партнера не складаються, коли в родині виникають суперечки через житло, а ще й при тому молодій сім’ї заробити на нове не вдається. До газети ЯСНО звернулася за порадою за карпатка Лариса. Молода жінка пише що вона у відчаї і не знає, як планувати свої майбутнє далі. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост