Сиджу в декреті, чоловік зовсім не допомогає, на якісь покупки для себе постійно збираю гроші, а він в цей момент може просто витратити купу грошей на машину

Любов пішла або її і не було?

Все починалося, як в кращих фільмах про любов. Коли я зустріла майбутнього чоловіка, у мене на серці була величезна рана від зрадництва. Він залікував її своєю добротою і турботою, всі навколо бачили, що я за ним, як за кам’яною стіною.

Я згадую свого чоловіка, доброго і турботливого, який завжди допоможе, заради якого я була готова на все. Ми були далеко одне від одного, виривалися на рідкісні зустрічі за 1000 км. Це був шалено важкий період в його житті, і я завжди підтримувала його, не раз він говорив, що тоді я його врятувала від катастрофи, пише tseeasy.com

Але все це лише пам’ять тепер, дивлюся старі фото і не можу повірити, що той чоловік просто зник. Ні, він у статусі чоловіка, у нас є дитина, який мене і тримає. Чоловік бреше, з приводу і без, у нас багато боргів через покупки машини, хоча я благала його почекати, адже була вагітна і знала, які це витрати – дитина і як дорого таку машину утримувати.

Щоразу він кричить, що його не розуміють, ображає мене, провокує на скандал. Я стала нервова і дратівлива. Всі говорять, будь ти мудрішою, а як? Якщо людина постійно вішає локшину на вуха і підставляє? Коли на руках маленька дитина і ти сидиш в декреті? Коли хочеш щось купити для себе або дитини, збираєш, а чоловік в цей час просто так величезну суму вкладає в машину, бреше, що це йому просто так купили друзі?

Я знаю правду, і він це розуміє, але вперто доводить, що це я придумую. Або бути мудрішими – це мовчати і служити чоловікові, а не бути партнером? Виконувати всі його бажання і самої забути про себе? Я до божевілля боюся, до якої межі зайде його брехня. Що це – зрада чи величезні борги?

Дуже хочу зберегти сім’ю. Але як повернути повагу і довіру, які просто пішли? Ніякі спокійні розмови не допомагають.

ЗакарпатПост