АНОНС. Чому закарпатські дівки шукають собі дівок

Стала лесбіянкою. У 13 років зґвалтував співмешканець матері у неї на очах

Що нам молодим і неодруженим! Море, як кажуть, по коліна. Можемо пройти і Крим, і Рим, і мідні труби, і дізнатись де раки зимують, і де Макар телят пасе. Тож журналістка газети «ЯСНО» зареєструвалася на одному з сайтів знайомств, та не аби знайти собі якогось чолов’ягу, а щоб з’ясувати, що роблять там українці і кого собі видивляються. Чи готові наші молодиці світ за очі їхати, аби з любим рай у курені влаштувати? Отже, розповідь тимчасової мешканки одного з сайтів, створеного для пошуку серйозних стосунків, пише газета ЯСНО

• Золотце, купи газету ЯСНО

Шмагається із Піштійом, аж нечистий стогне

Зізнаюся, що думала, що на таких сайтах більше підлітків, ніж дорослих. Коли ще мак у голові росте, людина вірить у дива. Та зіштовхнулася з іншою реальністю. Там найбільше тих, кому за 40… а то й за 60. Дівчат більше ніж хлопців. Оскільки я у профілі не вказала, кого шукаю, мені почали писати молодиці з різних куточків держави.

Отже, перша з них була з закарпатського Виноградова.

24-річна Ілдіка  спочатку вподобала мої фото, потім несміливо написала «Привіт». Я теж не захотіла пасти задніх і зробила їй комплімент, що гарно виглядає, аби дізнатись про неї більше. Було дуже цікаво, що вона тут робить.

«Я лесбіянка, – почала вона розповідь про себе. – Недавно пошилася у дурні і мене кинула кохана. Прикинь, пацика собі знайшла. А переконувала, що хлопці її не цікавлять… могла прикусити собі язика, щоб не патякати даремно.

«Співчуваю! – написала їй я, намагаючись трішки розрадити. – Ти неймовірно гарна, знайдеш собі ще на кожен палець по дівчині!»

І тут полилася щедра колоритна закарпатська говірка у відповідь:

«Стара кляча. Фрас би ї взяв! – репетувала вона. – Розорвалабим її як жабу. Вона мене звабила, була в мене першою. Ми почали зустрічатися, коли я мала лише 16, а вона – 27. Казала, що ні за цапову душу мене не кину. А туй го маєш! Пес бреше, а вітер несе. Я їй повірила. Хлопця в мене не було ніколи. Лише вона. Віра її звати. Як вона вміє говорити! На язиці мед, а в серці лед. Тепер про мене забула, плюгавка брехлива. Шмагається там із своїм Піштійом, аж нечистий стогне. А ото тупе таке. Голова в нього для того, лем оби шапку носити!»

Я розуміла, що дівчина ще підлітком була зваблена більш дорослою і навіть не робила спроби закрутити щось із хлопцями… а тепер побивається за тою розпутною дівкою, що власне і звела її з розуму.

Спробувала обережно її підштовхнути до змін і запропонувала зустрітись із хлопцем • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост