Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 8 – 14 лютого 2021 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

ОВЕН

В Овнів новий тиждень буде доволі насиченим та активним, однак це не має позбавляти вас бойового настрою. Тому заряджайтесь енергію, плануйте свій час і не піддавайтесь меланхолії. У вас все вийде і зовсім скоро ви побачите результат своїх старань. Зірки передбачають багато нових романтичних знайомств.

ТЕЛЕЦЬ

Тельців очікує доволі спокійний тиждень, сповнений приємних несподіванок, а також нових ідей. Спробуйте максимально відпочити у вільний час та менше перейматись через дрібниці. Незабаром ваше життя зміниться на краще.На вас чекають покращення практично в усіх сферах життя.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки знову будуть піддаватись різким перепадам настрою, і це не найкраще може позначитись на робочих процесах, а також на особистому житті. Тому спробуйте менше панікувати та стрибати від завдань до завдань. Зосереджуйтесь на головному. Не вплутайтесь у плітки, зараз може виникнути така ситуація.

РАК

Ракам новий тиждень принесе порцію натхнення та бажання кардинально змінити життя. І вам це навіть вдасться, якщо ви справді хочете попрощатись зі своїм минулим. Заряджайтесь гарним настроєм та рухайтесь до своїх цілей. Якщо захочете змінити роботу. Саме зараз зірки сприяють цьому.

ЛЕВ

У Левів тиждень буде дуже насиченим, адже ви не лише самі собі знайшли додаткові справи, а й доля підкинула кілька завдань. У будь-якому випадку, зараз важливо не втратити дах і правильно розподілити час, щоб була можливість відпочити. Дуже доцільною може виявитись поїздка на відпочинок у гори, особливо з коханою людиною.

ДІВА

Дівам новий тиждень принесе несподівану порцію удачі, яка супроводжуватиме їх і у звичайних справах, і в любовних, і в робочих. Тому насолоджуйтесь тим, що доля на вашому боці, а також менше хвилюйтесь через те, що насправді не повинно вас турбувати. На цьому тижні на вас чекає багато нових корисних знайомств.

ТЕРЕЗИ

Терези цього тижня відчують потужну підтримку від зірок, адже їхній фінансовий стан почне відчутно покращуватись. Все тому, що будь-яка робота винагороджується. Тому нехай цей період стане для вас поштовхом рухатись вперед ще з більшим ентузіазмом. Не бійтесь випробувань, вони відкривають перед вами нові можливості.

СКОРПІОН

Скорпіонам зараз важливо розуміти, що не існує нічого неможливого. Тому докладайте максимум зусиль для втілення своїх мрій у реальність та не звертайте увагу на тих людей, які не готові розділити з вами успіх. Ви можете дуже багато, якщо справді захочете цього. А найважливіше, що на цьому тижня вам таланитиме у всіх сферах життя.

СТРІЛЕЦЬ

У Стрільців прогнозується дуже активний тиждень у плані появи нових крутих ідей. Найкраще їх не лише зберігати в голові, а й записувати у блокноті. Це дозволить не втратити можливість саморозвиватись, а також розділити цілі на менші завдання, які легше втілити у життя. Тиждень обіцяє бути легким, продуктивним і приємним.

КОЗЕРІГ

Козероги цього тижня опиняться серед найхаризматичніших знаків Зодіаку, адже перед ними неможливо бути встояти. Звісно ж, не варто надто активно використовувати свою привабливість, але й відмовлятись від активного руху вперед. Головне, не зіпсуйте все, бо тоді ви втратите багато.

ВОДОЛІЙ

Водоліям зараз варто потурбуватись про своє емоційне самопочуття, адже вам можуть скористатись енергетичні вампіри. Пора позбутись у житті від тих людей, які лише забирають, але нічого не дають на заміну. Подумайте, яким уявляєте своє життя, та рухайтесь до цього. Корисними будуть мандрівки на природу.

РИБИ

У Риб зараз доволі позитивний період у житті, однак це не означає, що не існує людей, які не бажають вам добра. Зараз вони можуть знову з’явитись на дорозі та заважати рухатись до цілей. Не зважайте на це і не соромтесь покладатись на справжніх друзів. Вони завжди готові прийти вам на допомогу.

 ЗакарпатПост