Багата закарпатська родина відправила сина навчатись до США. Ледве врятували від наркотиків

На третьому курсі разом із другом Семом Олексій підсів на наркотики, їх навіть в університетах легко купити. Через це його двічі арештовували. В університеті про походеньки хлопця також дізналися і звістили батьків, пише газета ЯСНО.

Світлана мало не збожеволіла. Збулися її найстрашніші побоювання!

Василь страшенно розлютився! Син  вбив його найкращі сподівання. Як він міг, адже родина робила все для того, щоб він лише вчився, щоб не витрачав дорогоцінний час більше ні на що інше.

На сімейній раді батьки вирішили, що Олексія треба забирати додому, поки не трапилося ще щось страшніше. Нехай навіть без славетної американської освіти, але зате живим.

«Щоб тебе чорти побили, негіднику!» – лютував Василь у аеропорту, коли зустрів хлопчака. – Дурний як ціп! Профітькати такий шанс! Ну нічого, тут я візьму тебе в руки, вчитимешся як миленький! І про наркотики забудь як про найстрашніший кошмарний сон! Я тебе вилікую… палкою! Нехай ти вже й переріс мене, але цю дурню з твоєї голови я виб’ю!»

Світлана ж, побачивши, як змінився син, аж розплакалась:

«Ти поглянь на нього! Живіт – як у вагітної 13 місяців корови! Обличчя – як використана ганчірка. Шкіра, як у 96-річного діда. Що ти з собою наробив там у Америці? Що ти їв? Це все ті штучні продукти з тобою зробили!»

Справді, вигляд у хлопця був жахливим. Кілька років довелося витратити, аби відновити нормальну зовнішність і скинути зайву вагу.

Вдома Олексія вилікували від наркозалежності, він закінчив у Києві університет, але вже про кар’єру у вищих ешелонах влади не мріяв, почав допомагати батькові вести бізнес. Зараз йому 34 роки. Він має чудову дружину і двох синів-соколів. Каже, що нізащо їх не відпустить за океан навчатися, адже вдома все одно краще • Цілу історію читайте в газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост