У мого чоловіка народилася дитина від коханки, а я не знаю, що тепер робити: відпустити його в нову родину чи закрити на все очі

Іноді чоловіки зраджують дружин і у їхніх коханок навіть  народжуються діти. Та як бути в цій ситуації законній дружині… тим більше коли з сім’ї зрадник іти не хоче. До редакції газети ЯСНО надійшов лист із Тячівщини від Оксани. Жінка благає дати їй пораду, як жити далі.

Мені 42 роки, моєму Сашку – 40. Він трохи молодший за мене і дуже гарний. Дівчата завжди до нього липли, і він цим користувався. Чоловік зраджував мені завжди, але я закривала на все очі. Він добре заробляв, любив дітей, а їх у нас аж четверо, і мені ні в чому не відмовляв. Зараз у мене є в селі магазин та кафе, а він керує будівельною фірмою. Живемо ми забезпечено, але щастя не маємо.

Два роки тому Сашко завів молоду 18-річну коханку. Я про неї знала, бо нахабна дівчина сама прийшла до мене і все розповіла. Показала фото зі спільного відпочинку, називала мене старою клячію і казала, що рано чи пізно чоловік мене кине та одружиться з нею, бо вона молода і гарна, а мій час уже пішов. І за волосся виштовхала її з хати. Ми навіть побилися. Та Сашкові жодна з нас про зустріч не розповіла. Я боялася, що він дійсно піде, а вона – що втратить його через те, що розповіла про їхній зв’язок мені.

Я змирилася з думкою, що ділю чоловіка з іншою, але не змирилася вона. Нещодавно Юля приходила знову… І не сама, а з дитиною. Вона знову влаштувала скандал і вимагала мене розлучитися з Олександром.

Цього разу я не змовчала і розповіла про все чоловікові. Він зізнався, що справді мав роман з дівулею, що вона дійсно народила від нього сина. Але він запропонував їй розійтись, погодившись виплачувати щомісяця дитині певну суму. Я спитала, чи не хоче він зі мною розлучитися, аби піти до коханки. Чоловік категорично відповів, що не хоче.

Все ніби добре, ми помирилися. Але та Юля життя нам не дає. Вона шантажує і мене, і чоловіка… тепер він дуже кається в тому, що зв’язався з нею, та минуле вже не повернути. Тепер я не знаю, як жити далі… бо візити цієї дівки мені дуже набридли… вона влаштовує їх регулярно, приблизно раз на два тижні.

Порадьте, будь ласка, що мені робити, бо мої нерви вже на межі… • Більше історій – у газеті ЯСНО  • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост