Патрульні врятували 21-річного жителя Чинадієва від самогубства

Поліцейські групи реагування патрульної поліції врятували 21-річного жителя селища Чинадієво. Правоохоронці зуміли уберегти його від необдуманого  вчинку та  підтримати психологічно

Сьогодні, 10 лютого, близько 3:05, до поліції  надійшло повідомлення від чоловіка, який потребував допомоги поліції і розповів, що має намір покінчити життя самогубством. Заявник був вкрай схвильований і відмовлявся продовжувати розмову з  операторами служби «102».

Після отримання завдання, екіпаж патрульної поліції Мукачівщини негайно виїхав на виклик. Дорогою  до  населеного пункту один із поліцейських тримав безперервний телефонний зв’язок з чоловіком, намагався заспокоїти його та відговорити від необдуманого вчинку.  Водночас до будинку заявника працівники поліції викликали медиків.

Коли поліцейські прибули до будинку чоловіка, він категорично відмовився виходити  та зачинився у одній із  кімнат будинку, вимкнувши телефон. Разом з батьками поліцейські групи реагування патрульної  поліції Павло Станкович та Іван Пукман силою відімкнули двері, де виявили молодого хлопця з ножем в руках. 

За словами інспектора поліції Івана Фірцака, коли працівники поліції потрапити всередину кімнати, то побачили збентеженого молодого чоловіка, який нікого до себе не підпускав і висловлював наміри покінчити із життям. У поліцейських було кілька хвилин, щоб заволодіти увагою хлопця і уберегти його від непоправного. На щастя, хлопець прислухався до поліцейських і вони зуміли відібрати від нього  ніж. 

Молодий чоловік пояснив, що на фатальний крок його підштовхнули життєві обставини. Врятованого хлопця правоохоронці передали медикам, які продовжили з ним розмову, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост