Скандальному Тищенку знайшли нову посаду на Закарпатті

Депутата від партії “Слуга народу” Миколу Тищенка, котрий нині очолює київський осередок політсили, незабаром мають призначити главою осередку СН на Закарпатті.

Про це пише LB.ua із посиланням на джерела в партії. За їхніми словами, свою згоду “слуга” вже дав, однак про рішення буде повідомлено під час другого етапу великого з’їзду, який заплановано наприкінці лютого.

Зазначається, що одним із основних завдань, які постануть перед Тищенком на Закарпатті, буде відновлення роботи місцевого аеропорту “Ужгород” на кордоні зі Словаччиною.

Відомо, що нині виліт та посадка літаків там можлива тільки з використанням повітряного простору сусідньої країни, на території якої розташовано й частину інфраструктури аеропорту, зокрема, посадкові вогні. З 2017 року регулярні рейси з Ужгорода не виконуються, оскільки термін угоди зі Словаччиною про використання повітряного простору сплив.

Водночас підкреслюється, що на чолі київського осередку Тищенка замінить його колега-нардепка Леся Забуранна. Як заявили співрозмовники видання в партії, її кандидатура “була більш нейтральною і всіх влаштувала”.

Що ж до осередку СН у Київській області, який все ще очолює офіційно виведений із фракції через накладені на нього санкції з боку США нардеп Олександр Дубінський, то на його місце нового очільника ще підшукують.

“Осередок надто орієнтований на нього (Дубінського. – Ред.), є побоювання його втратити. Найімовірніше, в осередку тимчасово головуватиме хтось із його нинішніх замів”, – зазначило джерело.

ЗакарпатПост