Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №6

Що насправді роблять діти в Інтернеті

Онлайн-навчання відкрило перед дітьми нові двері у новий світ. Хтось знайшов у ньому плюси, а хтось – тільки мінуси, але в загальному діти сильно підсіли на Інтернет і це матиме незворотні наслідки у майбутньому…

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

Європейці провели цікаве дослідження, що стосується учнів молодших класів та їхньої залежності від Інтернету через пандемію. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Люди, які купують дешеве м’ясо, платять за нього тричі

І що треба робити, щоб зцілилися наші тіла та природа

Спалах ковід-19 привернув зовсім нову увагу до м’ясної промисловості. У багатотиражних ЗМІ   публікувалися статті про свиней, яких довелося втопити і задушити… і курей, яких довелося умертвити. Уперше громадськість усвідомила, наскільки крихким було тваринництво, а масштаби страждання тварин примножилися і стали шокуючими.  Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Чому українці вбивають себе, сидячи

Наші земляки воліють посидіти з телефоном у руках на дивані, ніж вийти на свіже повітря і прогулятися

На думку американських вчених, малорухливий спосіб життя вбиває швидше, ніж куріння, діабет і серцеві захворювання разом узяті. У США витрачається більше 200 мільярдів доларів на рік на лікування цих захворювань і ускладнень, пов’язаних із ними. А ці гроші якби спрямували на профілактику і попередження болячок, хворих у всьому світі стало б менше, адже Америку люблять наслідувати у всьому світі, у тому числі і в Україні, хоча там найбільша кількість хворих. Більше – у газеті ЯСНО.

У Чорнобилі знайшли унікальне стадо здичавілих корів

Публікаю про них у соцмережі оприлюднив Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник. Цікаво, що в природних умовах корови виглядають краще, ніж у багатьох фермерів. Вони стрункі, чисті, без зайвої ваги, як домашні, через що деякі не можуть розродитись. Цих тварин ніхто не експлуатує для молока. Тому вони здорові і повні сил сил.

Отже, що написали працівники заповідника про здичавіле стало? Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Гниття обличчя, відпадання шматків губ, страшні інфекції, сліпота

Результати косметичних процедур зі спотворення жінок,  яким хотілося бути гарними

Із поступовим ослабленням  ізоляції від коронавірусу попит на косметичні процедури знову виріс. Але ці жахливі фотографії можуть змусити вас двічі подумати, перш ніж дозволити комусь доторкнутися до свого обличчя з голкою. Це важливо знати через те, що у Європі 59% дівчат у віці від 13 до 24 років наповнювачі для губ вважають такою ж звичайною справою, як стрижку або манікюр. 68%  говорять, що у друзів були або є наповнювачі. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

У 51 рік жінка народила власну онуку: дочка вважає її божевільною

У віці 51 рік вона народила власну внучку як сурогатна матір

Довгі чотири роки 30-річна Бріанна Локвуд та її чоловік Остін намагалися привести на світ дитину. Коли вдавалося завагітніти, у молодої жінки ставалися викидні. Вони обидва були на межі сил і вже не знали, що робити. Джулія Ловінг більше не могла терпіти відчай дочки і запропонувала подружжю рішення – вона вирішила сама народити для них малюка.  Для когось це звучить божевільно, але для цієї родини така пропозиція стала виходом із ситуації, що склалася. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

У 30-річної дівчини майже двометрове волосся. Перехожі на вулиці просять понюхати його

Українська дівчина з волоссям довжиною майже два метри скаржиться, що їй задають збочені запитання. «Люди хочуть його обнюхати», – каже вона.

Тридцятирічнна Альона Онуфрієва, яку називають «Рапунцель із Дніпра»  пишається своїм майже двометровим здоровим волоссям. Однак, окрім компліментів, красуні доводиться стикатися і зі збоченими питаннями. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Лікарі пошкодили їй спинний мозок під чаи народження, вона ніколи не ходила, але вважає себе щасливою

Найбільшою її мрією було створити родину та народити дитину. Утім у візку це здавалося неймовірним. Вона боялася, що ніколи не зможе завагітніти, але трапилось диво і все сталося саме собою.

Жінка з пошкодженим спинним мозком завагітніла природним шляхом і без проблем. Приємний сюрприз її справді шокував і вона зараз дуже чекає народження дитини. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Як може мати відбити хлопця від доньки

Вона з тих жінок, яким краще не народжувати взагалі

Оля росла без батька. Була звичайним дівчиськом, уже з 12 років підробляла, бо мати не надто переймалася її долею.  А вона – молода дівка і одяг хотіла нормальний мати, і щось поїсти смачне, не одні макарони, що в хаті були чи не щодня. Людмилу дитина не надто цікавила. Мала вона одну слабкість – чоловіки. Ось саме їм присвячувала найбільше часу. Ні, не випивала, виглядала дуже пристойно, просто вона з тих жінок, яким краще не народжувати взагалі. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Дитина і мама мало не померли, коли нутрощі розірвалися, і донька жила бозна скільки поза маткою

Наталія завагітніла другою дитиною, у неї були змішані почуття.  Травматичне народження сина всього 10 місяців тому все ще було свіжим у пам’яті 38-річної жінки. У день, коли повинні були народити кесарів розтин, малюк перестав штовхати, і його серце «билося, як мішок з хробаками».

Жінку доправили до іншої лікарні, бо медики побоювалися, що у дитини може бути порок серця і потрібна буде екстрена операція. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік врятував дітей від маніяка  і отримав 8 років!

Російський суд направив на 8 років до в’язниці 34-річного автослюсара Володимира Санкіна, який побив до смерті збоченця 54-річного Володимира Зайцева. Але росіяни не погоджуються з рішенням суду і вважають Санкіна героєм, який захищав дітей. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Різав вуха, шматував обличчя, штрикав легені – бідолашного на той світ відправив колега-вбивця

Таких тортур не побажаєш найзапеклішому ворогові! Нелюдська, кривава розправа сталася на будівництві у містечку Вишневому, в передмісті столиці. Чоловік помер у страшних муках. На той світ бідолашного відправив його колега по роботі. А мотив – це ж просто жахіття якесь! Більше – у газеті ЯСНО.

11-річна школярка, яку зґвалтував дід, померла від ускладнень під час вагітності

Одинадцятирічна дівчинка навчалася у початковій школі, коли її  зґвалтував власний дідусь.

Однак цей жах був не єдиним лихом, яке трапилось. На жаль, вагітність дівчинки була позаматковою, і вона померла від ускладнень. Позаматкова вагітність – це медичний стан, при якому запліднена яйцеклітина не досягає матки, а потрапляє в інше місце. Хоча проводяться експериментальні методи лікування, щоб врятувати плід, у сучасному медичному світі це все ще стан, при якому його зазвичай потрібно виводити з організму матері. На жаль, цього не сталося у випадку з цією дитиною. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

На Тячівщині жінки не поділили чоловіка: молодша побила старшу, роздягнула і встромила їй поміж ноги палицю, він чого нещасна померла

Близько 6 години ранку в поліцію звернулася 41-річна місцева жителька, яка повідомила, що виявила мертвою свою знайому. Заявниця розповіла, що вони разом з її співмешканцем та 52-річною померлою напередодні розпивали спиртні напої, після чого остання пішла спати в іншу кімнату. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Браконьєри відстрілюють лебедів, які опинилися у крижаній пастці

У Бердянську безліч лебедів вмерзає лапками в лід. Безпорадну птицю вбивають місцеві браконьєри.

Про це в соцмережі написала місцева зоозахисниця Карина Максимова.

Вона розповіла, що пташенята, які  потрапили в пастку, гинули в перші дні морозів. Більше – у газеті ЯСНО.

Жінка вирішила проїхала 1000 км, щоб влаштувати зустріч своєму собаці з колишнім самотнім господарем

Чоловік почувався самотнім після смерті дружини, проте зустріч зі своїм колишнім собакою зробила його щасливим.

П’ять років тому здоров’я 93-річного Алана Ліка стало різко погіршуватися, і чоловік був змушений віддати свого улюбленого пса Кепа та переїхати до будинку для літніх людей. Пастушого собаку прихистила 51-річна медсестра Саллі Енн Фішер. Коли кілька тижнів тому у Великобританії стався новий спалах COVID-19, жінка згадала про Алана. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Товстий кіт хотів залізти в бібліотеку, але застряг. Рятувальники ледве його витягли

У Києві товстий кіт хотів пробратися в бібліотеку, але через свої великі розміри застряг у вентиляції мордою вниз. Його довелося рятувати. Незвичайного відвідувача бібліотеки знайшли представники Команди порятунку тварин. Про це повідомляє у соцмережі команда “Kyiv Animal Rescue Group”.

Уточнюється, що прикрий випадок з котом стався на вулиці Світлицького на Виноградарі. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Живемо з чоловіком разом 5 років, маємо дворічну доньку, купили в кредит квартиру, але він досі не розлучився з попередньою дружиною

До газети ЯСНО за порадою звернулася 36-річна закарпатка Софія. Вона не знає, що роботи, адже одружуватись її коханий не хоче і навіть не збирається розлучатися з попередньою жінкою, разом з якою має двох дітей-підлітків.

Жила я селі, тож коли поїхала вчитись до Ужгорода, вирішила, що більше ніколи не повернусь у гори. У місті мені дуже подобається, є багато можливостей знайти роботу, а вдома що… город, корови, кури, грядки і п’яні чоловіки. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Підвіз вагітну дівчину, казала, що втратила чоловіка. Наступного дня хотів її відшукати, та вона як крізь землю провалилась

До редакції газети ЯСНО написав закарпатець Петро. Чоловік розповів свою непросту історію життя і просить поради, що йому робити далі.

Того дня всі дороги завалило снігом. Такий давно не пригадую. А мені потрібно було саме в Ужгород їхати. Ледве розгріб лопатою стежку, дороги зранку нечищені були. Ну, якось вибрався на трасу і поїхав. Їду. Слухаю музику. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост