АНОНС. Закарпатці купують дешеве м’ясо, а потім хворіють

У міру того як все більше людей починали говорити про рослинне харчування, підвищувалася обізнаність про тваринництво,  а промислові його методи були виділені як найбільш небезпечне явище для пандемії. Ми не випадково говоримо про пташиний грип і свинячий грип. Це – два види тварин, яких найбільш  інтенсивно розводять в усьому світі. Тисячі і тисячі курей та свиней, зібрані разом є дуже добрим середовищем для виникнення нового вірусу в результаті мутацій, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Більшість вірусів, які викликають особливе занепокоєння і знаходиться в списку спостереження центру з контролю захворювань, виникли на птахофабриках. Тож  чи варто ризикувати своїм майбутнім і майбутнім наших дітей заради з стейка або курячої грудки?

М’ясну промисловість визнано глобальною проблемою для здоров’я. У США вона могла втратити 20 мільярдів доларів через ковід-19, а оскільки попит на продукти тваринного походження продовжував падати, м’ясній промисловості довелося звернутися до уряду США за фінансовою допомогою. Адміністрація оголосила бойні життєво необхідною галуззю, а працівників боєнь обов’язковими працівниками… Хоча насправді навпаки – у нас би не було пандемії якби наше суспільство було веганським.

Люди, які купують дешеве м’ясо, платять за нього тричі: вперше – на касі у супермаркеті, вдруге – через свої податки та субсидії сільському господарству і втретє – у аптеці, коли, втративши здоров’я, доводиться сплачувати за ліки. І це – дуже дорого. Ми повинні пам’ятати, що захист людей також означає захист людей • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост