АНОНС. Як може мати відбити хлопця від доньки

Вона з тих жінок, яким краще не народжувати взагалі

Оля росла без батька. Була звичайним дівчиськом, уже з 12 років підробляла, бо мати не надто переймалася її долею.  А вона – молода дівка і одяг хотіла нормальний мати, і щось поїсти смачне, не одні макарони, що в хаті були чи не щодня. Людмилу дитина не надто цікавила. Мала вона одну слабкість – чоловіки. Ось саме їм присвячувала найбільше часу. Ні, не випивала, виглядала дуже пристойно, просто вона з тих жінок, яким краще не народжувати взагалі, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

«Олю! Де ти, мордо, ходиш? Уроки зробила? Вечеря готова?» – питала вона опівночі, коли приходила з гульок.

А дівка, мов та чарівниця, мала все встигати. Та й грошей на продукти їй мати ніколи не лишала. Де їх мала брати дівчина – її не цікавило.

Тож Оля і в кафе підробляла, і в магазині ночами прибирала, і за старенькою бабкою приглядала… аби не йти селом із простягнутою рукою.

Вона звикла до такого і матір ні в чому не звинувачувала, розуміла, що  в цьому житті кожен сам за себе. І все було добре, але після закінчення школи дівчина знайшла непогану роботу у місті – закінчила курси і працювала у косметичному салоні. Там вона знайшла подруг, а потім познайомилася з Вадимом. Він перший з усіх говорив їй гарні слова, робив компліменти і серце Олі розтануло… Молодиця  закохалася так, що зовсім втратила голову. Якось  хлопець напросився до дівчини в гості. Вона довго опиралася, та врешті-решт погодилась.

Вдома все, звісно, закінчилось у ліжку. Саме цього Вадиму й хотілося найбільше. А Оля думала, що якщо матері можна щоночі чолов’яг, як труси змінювати, то чому б і їй не спробувати, що то за заборонений плід.  Мати хлопця не бачила. Вона взагалі вдома не ночувала, а вранці Оля мало не силою випхала коханого з хати, чомусь вона дуже боялася їхньої зустрічі • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост