Бро народився у злиднях, жив у голоді. Його забрали до притулку, а зараз шукають люблячу родину

Його життя почалось на собачій фермі в Одеській області. Народжений в злиднях та голоді, цей інтелігентний пес страждав. Страждав від нестачі їжі та людського тепла. Перше диво сталося, коли волонтери знайшли цю ферму та розголосили про жахливі умови утримання тварин. У «господаря» вилучили всіх, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Другим дивом стала допомога небайдужих людей та можливість перевезення частини собак під опіку київських волонтерів. Так, Бро попав у притулок. Незважаючи на повноцінний раціон та турботу, пес не набирав вагу. Але, волонтери не здавалися, Бро пройшов курс лікування та почав відроджуватись.

З купки брудного хутра та кісток, він перетворився на величезного красеня, його шерсть стала яскравою, шовковистою, а характер  джентльменський.

На жаль, він і досі знаходиться у притулку, для пса із такою потребою у спілкування, життя там складне. Волонтери  зробили для нього дуже багато, але, не можуть подарувати йому родинний затишок господарської собаки.

Тому, вона сподіваються на чергове диво та найкращих господарів для цього велетня.

Для Бро шукають родину, яка мешкає в приватному секторі та має гарний закритий двір та великий вольєр або погодились би тримати собаку в будинку (пес дуже охайний). Бажано без маленьких діток, оскільки Бро дуже чемний, але і великий пес, може штовхнути від радості. Його вага 45 кг. Вік близька двох років. Пес не виявляє агресії ні до людей, ні до тварин, але має мисливське коріння, тому краще утримувати його без маленьких тваринок. Щеплений, має ветеринарний паспорт.

У інші міста собак із київського притулку не доставляють, тому якщо хтось хоче всиновити Бро, звертайтеся до волонтерів. Кажуть, що можуть бути виключення.

У будь-якому разі, потенційний господар має приїхати для знайомства з собакою. Контактний телефон: 067-4461973, після 17.00

ЗакарпатПост