Прикордонники затримали двох турків, які через закарпаття пробиралися до Німеччини

Двох нелегальних мігрантів, які прямували до Німеччини затримали цієї ночі прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону. Військовослужбовці Держприкордонслужби щодоби ефективно захищають кордон України від будь яких порушень, в тому числі контрабанди і нелегальних мігрантів.

Чоловіків 26 та 30 років, які рухались у бік кордону з Угорщиною, прикордонний наряд виявив опівночі на околиці населеного пункту Астей. Обоє затримані мали при собі паспорти громадян Туреччини. Військовослужбовцям розповіли, що кінцевою метою їх незаконної подорожі була Німеччина, де іноземці планували покращити умови свого життя.

У ході встановлення усіх обставин правопорушення, прикордонники з’ясували, що до України громадяни Туреччини потрапили законним шляхом, а далі за допомогою GPS спланували свій маршрут до Євросоюзу.

Наразі правопорушників доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону.За спробу порушення кордону на чоловіків склали адмінпротоколи, справу буде скеровано до суду, який і надасть правову оцінку діям іноземців.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

ЗакарпатПост