Закарпатець катував матір, прив’язав до ліжка ланцюгом, погрожував убити, а на суді сказав, що вона все вигадала

Закарпатець роками знущався над матір’ю, катував її, бив та погрожував вбити. 37-річний мешканець Великоберезнянщини вже мав судимість за умисне нанесення тілесних ушкоджень. Однак проблем із законом чоловік не боявся, зловживав алкоголем та виливав агресію на свою стареньку матір. Дійшло до того, що жінка боялася залишатися вдома, коли приходив син, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Того дня було близько 17 години. Мати з сином знаходились вдома і чоловік вирішив вкотре познущатися над старенькою. Вони були в кухні і раптом закарпатець почав бити кулаками матір по голові та тілу. Гамселив і по спині та животу. Та цього йому було замало. Він взяв металевий ланцюг, довжиною приблизно 3,5 метрів і прив’язав матір за ногу до ліжка, щоб не втекла. Відтак почав її знову бити кулаками переважно в голову. Потім ліг на сусіднє ліжко і заснув. Жінка скориставшись цим, звільнилася від ланцюгів і втекла до сусідки, звідки і викликала поліцію.

Вона розповіла, що чин не раз мордував її, катував та погрожував убити. Жінку оглянули лікарі і на її тілі виявили синці та садна

Зізнаватись у скоєному чоловік не збирався і на суді заявив, що нічого не було і мати все вигадала.

Утім жінка наполягала на тому, що син прив’язав її ланцюгом до ліжка і знущався над нею, користуючись безпорадним станом.

Сусідка теж її слова підтвердила і запевнила, що того вечора перелякана жінка прийшла до неї і повідомила, що син її бив.

Суд засудив ката усього до 2 років позбавлення волі. Страшно подумати, що чекає на жінку після того, як він звільниться.

ЗакарпатПост