АНОНС. Країна газет, чистоти, височенних штрафів та дорогих проституток

Щоб розвіяти деякі міфи та з’ясувати, як живуть люди насправді за кордоном, інформатор газети ЯСНО протягом двох місяців проїхав більше 30 тисяч кілометрів, побував у Іспанії, Франції, Польщі, Голландії, Німеччині. Те, що вдалося йому побачити, насправді вражає. Тож своїми сенсаційними спостереженнями він люб’язно ділиться з улюбленими читачами.

Закарпатець розвіяв міфи про німецькі автобани

Про німецькі автобани на Закарпатті чули майже всі. Їх ставлять у приклад українським дорожникам, ними захоплюються, а кому поталанило ними проїхатися, вдома постійно порівнюють їхню якість із місцевими автошляхами.

Інформатор газети ЯСНО розповів про гордість Німеччини. Протягом двох місяців від проїхав більше 30 тисяч кілометрів, побував у Іспанії, Франції, Польщі, Голландії, Німеччині.

Автобани – візитна картка Німеччини і предмет особливої ​​гордості її жителів. В даний час їх мережа становить, в цілому, майже 13 тисяч кілометрів і є однією з найбільших в світі • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост