Маніяк вбив подругу та її 9-річного брата, а потім розмістив сцену смерті в Інтернеті

Усе через те, що він звинуватив кохану в тому, що вона нібито спала з іншим чоловіком, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

32-річний Акшин Гусейнов (Росія) поклав закривавлене тіло загиблої дівчини 26-річної Вікторії Макарової у ванну, а потім відправився до її будинку, де він замучив її брата Дмитра до смерті.

Гусейнов нібито здійснив злочин через те, що Вікторія, з якою він планував одружитися, заявила, що бачилася з іншим чоловіком на ім’я Юрій.

Після кривавої розправи бізнесмен розмістив жахливе відео вбивства на своєму  Інтернет-каналі і публічно зізнався  у вбивствах.

У своєму моторошному повідомленні Гусейнов розповів, чому вбив кохану.

Він сказав: «Я хочу сказати одразу – я здоровий. 3 грудня вона зізналася мені у своїй зраді. Це не просто зрада, а той факт, що з серпня вона переслідувала іншого хлопця. Вона виправдала це тим, що ми ще не живемо разом і що вона вважала себе вільною дівчиною. Але ми були на зв’язку щодня, зустрічались, займалися сексом. Я давав їй гроші, купував нові речі, піклувався про неї. Я працював над нашим майбутнім. Я вбив її не через її зраду. Я вбив її, бо розумів, що шляху назад немає».

Потім він детально описав, як планував вбити маленького Дмитра:

«Це буде дуже боляче. Тоді я його задушу. Не хочу мазатись кров’ю. Він помре».

Гусейнов сказав, що після всього планує поїхати до Чорного моря.

Поліція повідомила, що Вікторія померла від неодноразових ударів по голові у своїй орендованій квартирі, і що в її знайшли голою у ванній.

Дмитра маніяк вбивав також жорстоко. Він бив його і поламав хлопчикові кістки.

Чоловік, з яким бачилася Вікторія, сказав, що він шокований тим, що сталося, і не мав уявлення, що став частиною любовного трикутника.

На запитання про ситуацію він відповів: «Вікторія була мені дуже близька, і я навіть не знав усієї правди, яка стала зрозумілою після його дзвінка. Він був шокований почутим, як і я. Він дізнався, що вона була зі мною за його спиною. І я дізнався, що вона була за моєю спиною разом з ним. Але ніхто не думав, що це станеться. Він зателефонував мені з її телефону, і його останніми словами були: «Вас злякає те, що станеться далі».

До вбивств Гусейнов мав кілька підприємств, що займалися будівництвом та туризмом, включаючи пейнтбольний клуб, який проводив військові ігри. Зараз чоловік перебуває під арештом і чекає вироку суду.

ЗакарпатПост