На Тячівщині жінки не поділили чоловіка: молодша побила старшу, роздягнула і встромила їй поміж ноги палицю, він чого нещасна померла

Близько 6 години ранку в поліцію звернулася 41-річна місцева жителька, яка повідомила, що виявила мертвою свою знайому. Заявниця розповіла, що вони разом з її співмешканцем та 52-річною померлою напередодні розпивали спиртні напої, після чого остання пішла спати в іншу кімнату, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

На місці події правоохоронці встановили, що жінка, яка зателефонувала на 102, повідомила не про всі обставини події та намагалася приховати вчинений нею злочин.

Як стало відомо згодом, між жінками виник серйозний конфлікт через чоловіка, який припав до душі обом. Спочатку вони сварилися, а потім почали битися.

Молодша почала гамселити старшу спочатку в обличчя руками, потім по всьому тілу, від чого та впала на підлогу.

Після цього кілька разів ударила ногами в область грудної клітки, а потім сіла зверху на суперницю била її куди лише могла. Це було приблизно о 22 годині вечора. Згодом, у період від 2 до 5 годин, жінка знову підійшла до своєї жертви, яка спала в сусідній кімнаті, зняла з неї одяг і встромила в піхву палицю. Нещасна корчилась від болю, виривалася, але марно. Сили були нерівними. Вона почала стікати кров’ю, а невдовзі померла.

Причиною смерті визнано проникаюче поранення черевної порожнини, але також на тілі померлої було виявлено поперечний перелом тіла грудини, забійну рану потиличної ділянки голови, крововилив в ділянці під`язикової кістки, забійну рану нижньої губи, множинні синці та садна.

У суді свою провину жінка не визнала і ось що розповіла:

«Того вечора я знаходилася в будинку, де проживає знайомий. Десь о 22-й туди прийшла вона. У неї  був розбитий ніс, а через 20 хвилин прийшли друзі, які вже були в стані алкогольного сп`яніння. Всі почали розпивати алкогольні напої і між нами виникла сварка. Я приревнувала її до спільного знайомого. Спочатку бійка відбулася в будинку за столом, а потім продовжилася надворі, де на сходах ми впали. Після цього ми примирилися і продовжили всі разом розпивати спиртне. Гості пішли додому, а ми з нею залишилися спати в одній кімнаті. Я не могла і пішла до іншої. Але вночі я заходила у кімнату до неї, бо вона кликала до себе та просила принести води. О другій ночі ми разом зі знайомим зайшли у кімнату. Вона лежала на підлозі та кликала по допомогу. Ми підняли її з підлоги та віднесли на ліжко, перевдягнули їй кофту  і залишили. Вранці десь о 5 годині я зайшла у кімнату і побачила, що вона лежить без ознак життя. Ми дуже перелякалися і придумали таку версію, що вдома не були, а коли повернулися, то там знайшли тіло без ознак життя».

Утім свідки, що розповіли також про конфлікт між суперницями, говорили про те, що молодша погрожувала старшій засунути поміж ноги якусь шишку. Також розповіли, що вона била її ніжкою від стільця.

Сама жінка за місцем проживання характеризується негативно. У неї  двоє малолітніх дітей, та вона позбавлена батьківських прав і обох доньок виховує бабуся.

Суд засудив закарпатку до семи років позбавлення волі • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост