Читайте у свіжому номері газети ЯСНО №7

Хай молиться, що я не хірургом стала

Чому вчителі б’ють дітей у школах

Днями Україну сколихнула новина про те, що на Львівщині суд закрив справу про побиття вчителькою учня. Більше того, суддя ще й наголосив, що проти батьків за неналежне виховання шестикласника потрібно було відкрити справу про адмінпорушення за  неналежне виховання сина. Моторошні кадри того, як доросла жінка лупить по голові учня за те, що він заматюкався, облетіли і новинні канали, і соцмережі.Більше – у газеті ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

М’ясо нашпиговане антибіотиками

Закінчення. Початок у попередніх номерах газети ЯСНО

Люди почали замислюватися, чи не стає тваринництва занадто дорогим для нашого суспільства, а ринковий аналітик припустив , що м’ясну промисловість попереду чекає проблемний рік. Це було підкреслено, коли м’ясна промисловість США піддалася критиці за надмірне використання антибіотиків у новому звіті ради із захисту природних ресурсів. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Країна газет, чистоти, височенних штрафів та дорогих проституток 

Щоб розвіяти деякі міфи та з’ясувати, як живуть люди насправді за кордоном, інформатор газети ЯСНО протягом двох місяців проїхав більше 30 тисяч кілометрів, побував у Іспанії, Франції, Польщі, Голландії, Німеччині. Те, що вдалося йому побачити, насправді вражає. Тож своїми сенсаційними спостереженнями він люб’язно ділиться з улюбленими читачами. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Після важкої хвороби чоловік став на ноги на могилі діда

На Рівненщині не заростає стежка, що веде на могилу священика Олександра Малевича. До пам’ятника йому на цвинтарі у селі Старожуків Рівненського району все йдуть і йдуть люди. Не тільки для того, щоб згадати добрі діла свого душпастиря і залишити на могилі квіти, а й щоб… поросити про зцілення від немочей. А хтось повертається сюди, аби в подячній молитві схилити голову й пов’язати на надгробок стрічку. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Насіння чіа: 5 корисних властивостей для здоров’я і фігури

Чим же так корисний цей суперфуд і з якими проблемами зі здоров’ям допоможе впоратися?

Останнім часом насіння чіа особливо популярне серед прихильників здорового способу життя і правильного харчування. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Неймовірно! Жінка зцілилася від раку і за чотири хвилини зірвала джекпот

У Великій Британії жінка дізналася, що вилікувалася від раку, а за чотири хвилини виграла у лотерею мільйон фунтів стерлінгів. Незважаючи на те, що гроші їй просто упали з неба, звільнятися з роботи вона не збирається. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

81-річний священник одружився з 27-річним хлопцем і переїхав жити до нього

81-річний вікарій помер від коронавірусу у Румунії. Туди він переїхав із Великобританії, аби одружитись із 27-річним хлопцем. Флорін Марін був молодшим за свого чоловіка Філіпа Клементса на 55 років. Пара прожила разом три роки, але кілька разів розходилася. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Жінка вийшла заміж за офіціанта, який обслуговував її на весіллі

У 2012 році у Наталі Перрі з британського міста Стоунхаус одружилася. Весілля молодята святкували на грецькому острові Кріт. Було весело, всі розважалися і наречена навіть станцювала сіртакі з офіціантом Фредом Касою. Тоді жінці було 37 років. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Двоє хлопців закохалися в одну дівчину, одружилися з нею і всі щасливі

40-річний Діно Де Соуза та 30-річний Сауло Гомес з Бразилії, вперше зустрілися з 27-річною  Ольгою з Білорусі в барі під час відпочинку в Барселоні ще влітку 2019 року.

Приятелів зачарувала дівчина, яка сиділа за столиком разом із друзями. Кожен хотів познайомитись. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Колись я кинув родину заради коханки. Тепер я старий і хворий і донька не хоче за мною доглядати

Що робити батькові, коли донька не може вибачити йому зради, яку він заподіяв матері. Він же тепер потребує догляду і опіки та хоче налагодити стосунки. Але всі спроби марні. До редакції газети ЯСНО надійшов лист від закарпатця Івана Філіпа. Чоловік просить поради, бо не знає, як заслужити прощення дочки. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Свекруха не полюбила мене з першого погляду і щоразу, коли ми приходимо в гості намагається принизити перед чоловіком

Що робити, коли стосунки з чоловіковою матір’ю зовсім не клеяться? Як не нагрубити жінці і при цьому не дозволити себе ображати? До редакції газети ЯСНО звернулася закарпатка Ольга Куцин. Жінка просить поради від читачів, бо опинилася у непростій життєвій ситуації. Шокуючі деталі читайте у газеті ЯСНО.

Вітчим посварився з матір’ю, відвіз дітей у ліс і залишив. Дворічна дівчинка померла, семирічний хлопчик врятувався

Дворічна дитина загинула покинутою в лісі від переохолодження після того, як вітчим вдарив ногою її біля озера і відвіз у ліс разом з семирічним братом. Перед тим чоловік посварився за наркотики з матір’ю дітей, яка після конфлікту пішла на роботу на заправку. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

29-річна жінка народила трійню і померла в лікарні

У мами шести дітей почалася кровотеча через два дні після народження трійні в лікарні.

26-річна Каміла Кассіміро да Консейкао, яка народила трьох здорових дітей, була доставлена ​​в реанімацію після того, як у неї почалися проблеми з самопочуттям. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

36-річний чоловік відрізав батькові статевий орган, ніс і губи та поранив трьох поліцейських

Повідомляється, що нападник був військовим. Він  зізнався, що кастрував свого батька та відрізав йому ніс та губи після перестрілки з правоохоронцями. 

36-річного чоловіка після конфлікту з поліцією затримали, але він звільнився від кайданів у своєму будинку та підняв тривогу.  Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Мати трьох дітей втопила четвертого сина у туалеті і вигадала історію про його викрадення

Нібито продала чина за 500 тисяч гривень

Про злочин стало відомо через те, що жінка потрапила до лікарні з кровотечею. Там медики почали і зрозуміли, що вона самостійно народила дитину. Почали розпитувати. Тож вона розповіла, що три дні тому народила. Утім залишався нюанс: де дитина… а малюка не було! Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Гадячим серцем сина згодувала

Це бабішкеру заводило ще сильніше і вона ще більш репетувала

У Світлани було два сини. Що таке мати дівку – вона поняття не мала. Жила в селі, свято дотримувалась традицій і зважала на все, що про неї говорили люди. А іншим помити кісточки ой як любила… коли ж когось проклинала, хоч вуха затуляй. Її старший Степан  одружився на сироті з сусіднього села. Хоч неохоче, та невістку вона якось прийняла, бо вогонь-дівка була, дуже роботяща. Поступово навіть полюбила її. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Лис проїхав пів України, щоб жити

Порятунок дикого покаліченого ліса на Рівненщині можна назвати справжнім дивом. Лиса Микиту зі зламаними лапами мокрого та змерзлого у полі на Рівненщині знайшов селянин. Чоловік не зміг залишити звіра на неминучу загибель і забрав його додому, де виходжував разом із вагітною дружиною. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Бездушний господар зачинив цуценя у холод на балконі. Малюк мало не загинув. Щастя, що врятували патрульні

Страшна подія трапилася у Львові. Просто не вкладається в голову бездушність деяких людей! Як же можна жорстоко поводитись із тваринами, за яких вони ж, коли принесли їх додому, нібито взяли на себе відповідальність. Більше – у газеті ЯСНО.

Мило і небезпечно: білка, озброєна ножем, вбігла на двір чоловіка!

Андрі Діаманд з Торонто, Канада, натрапив на дивну білку на своєму задньому дворі. Зустріч із тваринкою не видавалася б незвичною, якби не один нюанс – білка була озброєна ножем! Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

На птахофабриці курчата помирали від голоду, а інші поїдали їхні тіла

У Facebook з’явилося моторошне відео, як на птахофабриці  курчата поїдають один одного і сидять на мертвечині.

Відео опублікував блогер Євген Хурсін.

На страшних кадрах курчата топчуться один на одному, а якщо краще придивитись, можна побачити дуже страшну картину — одні поїдають інших, померлих, ймовірно, від безсилля і холоду. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

30-річний чоловік почав по одному душити цуценят. Трьох убив, ще одного вдарив рукою

Песика, що вижив, госпіталізували з травмою хребта

Столичні правоохоронці затримали 30-річного чоловіка за вбивство трьох цуценят. Йому оголосили про підозру за фактом жорстокого поводження з тваринами. Неймовірні деталі у газеті ЯСНО.

Собака господаря  чекала шість днів біля лікарні, поки не видужав

Те, що прислів’я “собака – найкращий друг людини”, є правдою, усіх переконала жінка Бончук з турецького міста Трабзон, яка 6 днів чекала перед входом до лікарні, щоб її господаря виписали. Лікарі та сім’я пацієнтки намагалися забрати її додому, але тварина завжди втікала і поверталася до дверей лікарні. Деталі – у газеті ЯСНО  • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост