Попит на м’ясні та молочні продукти знизився вперше за дев’ять років через пандемію коронавірусу

Спалах ковід-19 привернув зовсім нову увагу до м’ясної промисловості. У багатотиражних ЗМІ   публікувалися статті про свиней, яких довелося втопити і задушити… і курей, яких довелося умертвити. Уперше громадськість усвідомила, наскільки крихким було тваринництво, а масштаби страждання тварин примножилися і стали шокуючими, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Попит на м’ясні та молочні продукти знизився вперше за дев’ять років через пандемію коронавірусу.

 40 відсотків німців скоротили споживання м’яса, а в Великобританії більше 50 відсотків людей, згідно з новим опитуванням, розглядали рослинні варіанти.

 Зміни були настільки суттєвими, що фермерські господарства почали розповсюджувати пропаганду, бо їх занепокоїло збільшення кількості ваганів і постійне зростання продажів рослинних замінників м’яса.

 Ці історії змусять вас не обов’язково стати вегетаріанцем, але засумніватися в яловичині, свинині та курятині і коли ви починаєте сумніватися, а потім пробуєте рослинний варіант, тоді почнете розуміти, що вони дуже схожі й вони обидва є джерелами білка.

Наприклад, нові  сосиски Б’єн, зроблені з рослин, набагато кращі у плані інгредієнтів, ніж те що ми отримували раніше.  Різниця була лише в ціні. Та виробники нарешті можуть домогтися того, що їхні продукти з рослин можуть коштувати дешевше. А вони ще й набагато здоровіші. І це – великий плюс.

Дослідження показали, що як у Великобританії, так і в США люди пробували м’ясо на рослинній основі і величезна кількість із них, спробувавши рослинне меню, хочуть дотримуватись саме такого раціону • Цілу статтю читай у свіжому номері газети ЯСНО Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост