У 51 рік жінка народила власну онуку: дочка вважає її божевільною

У віці 51 рік вона народила власну внучку як сурогатна матір

Довгі чотири роки 30-річна Бріанна Локвуд та її чоловік Остін намагалися привести на світ дитину. Коли вдавалося завагітніти, у молодої жінки ставалися викидні. Вони обидва були на межі сил і вже не знали, що робити. Джулія Ловінг більше не могла терпіти відчай дочки і запропонувала подружжю рішення – вона вирішила сама народити для них малюка.  Для когось це звучить божевільно, але для цієї родини така пропозиція стала виходом із ситуації, що склалася, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Своїм рішенням Джулія повернула дочці із зятем надію, що вони все-таки можуть бути повноцінною сім’єю. Хоча жінці вже більше п’ятдесяти років, вона завжди в формі, спорт – це її велика пристрасть, і її стрункій фігурі могли б позаздрити навіть молоді дівчата.

«Моя дочка була першою, хто вважав мене божевільною, але я продовжував її переконувати. У мене було дев’ятнадцять марафонів і багато триатлону. Я почувалася досить здоровою, щоб зробити це. У мене були обидві попередні вагітності без ускладнень», –  розповіла жінка.

Коли після кількох викиднів, позаматкової вагітності та невпинних спроб штучного запліднення, що не дали результату, Бріанна дізналася від лікарів, що вона ніколи не зможе виносити дитину, її світ зовсім змарнів. Тому подружжю не довелося занадто довго думати над пропозицією  матері.

«Боротьба з безпліддям була найважчою, що я коли-небудь пережила. Коли у вас заплановане життя і безпліддя заважає вам, ви відчуваєте, ніби хтось забирає вашу мрію, не бачите нічого світлого», – наголосила Бріанна.

Спочатку лікарі скептично поставились до заяви Джулії через її вік, вони не були впевнені, чи правильне рішення прийняла жінка. Однак її здоров’я врешті переконало їх, ембріон без проблем прижився у її тілі, і в листопаді минулого року вона народила здорову дівчинку, якій батьки дали  ім’я Бріар Джульєтта Локвуд. Народжувала Джулія шляхом кесаревого розтину. Хоча пологи були зовсім не легкими, за словами Бріанни, її мати впоралася з ними чудово… і здійснила свою мрію, народивши бажану здорову дитину та онучку • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост