У 30-річної дівчини майже двометрове волосся. Перехожі на вулиці просять понюхати його

Українська дівчина з волоссям довжиною майже два метри скаржиться, що їй задають збочені запитання. «Люди хочуть його обнюхати», – каже вона, пише газета ЯСНО.

• Золотце, купи газету ЯСНО

Тридцятирічнна Альона Онуфрієва, яку називають «Рапунцель із Дніпра»  пишається своїм майже двометровим здоровим волоссям. Однак, окрім компліментів, красуні доводиться стикатися і зі збоченими питаннями.

Вона відзначає, що  єдина незручність, яку доставляє їй довга коса: через важкість часом болить шия. А так дівчина любить своє волосся і доглядає за ними із задоволенням. Альона  має вищу освіту і працює адвокатом. Поєднувати щоденну роботу і догляд за волоссям непросто. Локони дівчина не сушить феном, тому вони дуже довго сохнуть.

Своєму волоссю дівчина знає ціну. У 26 років змагалася в конкурсі «Найдовше волосся України».

Альона нарощує свої довгі локони з дванадцяти років. Спочатку вона хотіла мати волосся лише до талії, але врешті-решт дозволила волоссю продовжувати рости. Сьогодні вона може похвалитися довжиною 183 сантиметри, і завдяки своїм довгим локонам вона виглядає як принцеса з казки.

«Кожні три місяці у мене підрізають кінчики, я використовую кокосове масло і якісний шампунь та кондиціонер», – наголошує вона.

Альона зізнається, що маски і бальзами для волосся розходяться цілими банками. На догляд за волоссям вона витрачає близько двох тисяч гривень на місяць. Для когось  це – немислима сума, для Альони – спосіб зберегти волосся здоровим та красивим. Вона також виявила, що їй доводиться купувати нову щітку для волосся приблизно кожні півроку, бо гребінці завжди ламаються.

Однак увага, яку отримує дівчина  через волосся, не завжди приємна. Альоні часто доводиться стикатися зі збоченими запитаннями, які їй задають як жінки, так і чоловіки.

«Одні часто просять мене ніколи не стригти волосся. Інші хочуть купити його у мене. Водночас дехто хоче доторкнутися до локонів або навіть понюхати їх», – розповідає  Альона.

 Через це їй незручно і вона не погоджується.

 «Моє волосся робить мене унікальною. Я люблю дивитись на себе у дзеркало. Люди часто запитують мене, чи не надто складно дається мені догляд за волоссям. Ні, але я волію носити його розпущеним, оскільки так воно виглядає жіночно», – додає вона • Більше цікавого читай у свіжому номері газети ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета №1 для життя! ЗакарпатПост